Buzatu, despre Bădălău: A fost sancționat. Mai departe ce să facem? Să-l ducem la pușcărie?

Niculae Badalau Sursă FOTO: Agerpres
Niculae Badalau Sursă FOTO: Agerpres

Dumitru Buzatu a vorbit despre Niculae Bădălău după declarațiile legate de Diaspora.

„Ideea este că el a fost sancționat deja. Dacă vreți să-l ducem și la pușcărie, atunci sigur că trebuie să vedem dacă are o conotație penală acest tip de exprimare. Trebuie să acceptăm că el a fost sancționat prin însăși luările de poziții, și eu cred că a și înțeles omul lucrul acesta, atunci când și-a cerut scuze și a recunoscut că a fost o greșeală tipul acesta de exprimare. Mai departe de atât ce să facem?", a afirmat Dumitru Buzatu, luni, la Digi 24.

Social-democratul a adăugat că e bine ca toată lumea să își dea seama de faptul că oricine poate greși.

„Eu sunt creștin ortodox și mă bucur foarte mult când văd că unii dintre colegi au poziții dintre acestea radicale împotriva altor colegi, dar am foarte mari îndoieli în legătură cu bunele lor intenții, pentru că eu știu că parabola biblică spune să dea cu piatra ăla care nu a greșit niciodată, ori colegii noștri, dintre care unii au greșit, acum îi văd pe unii că sunt cei mai îndreptățiți, sau se cred cei mai îndreptățiți să ceară tot felul de sancțiuni. Cred că este bine să conștientizăm faptul că toți putem greși, cred că este bine să recunoaștem lucrul acesta, cred că este bine să și regretăm unele greșeli pe care le facem sau toate greșelile pe care le facem și ulterior să avem o atitudine de îndreptare. Pentru că fiecare după cum se va strădui să se corecteze, în felul acesta să îl apreciem, să capete aprecierea noastră după aceea", a conchis Buzatu.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie" să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel