Universitate de business. Burse pentru manageri români

WU Executive Academy - parte a Vienna University of Economics and Business, cea mai mare universitate de business din Europa - lansează sesiunea de burse de până la 35% pentru programul Executive MBA Bucharest, care va începe în noiembrie.

'Viitorii studenţi pot beneficia de o reducere de până la 12.000 de euro din valoarea totală de 35.000 euro a şcolarizării, prin depunerea aplicaţiilor până la jumătatea lunii septembrie. Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai apreciate programe de EMBA din România, programul oferit de WU se adresează managerilor şi antreprenorilor cu experienţă în management de minim cinci ani şi se desfăşoară în regim part-time, pe parcursul a 18 luni', se arată într-un comunicat al Wu Executive Academy.

Potrivit sursei citate, tripla acreditare - EQUIS, AMBA şi AACSB - deţinută de WU Executive Academy reprezintă unul dintre punctele forte ce sporesc şi mai mult calitatea acestui program şi plasează universitatea printre cele 1% din totalul de 750 universităţi şi şcoli de business internaţionale care beneficiază de această acreditare. De asemenea, Executive MBA Bucharest este printre puţinele programe a căror structură a cursurilor este axată în proporţie de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaţionale de actualitate, iar tehnica de curs permite şi încurajează interacţiunea studenţilor între ei şi cu alumni, prin organizarea de 'guest lectures', se menţionează în comunicat.

Program EMBA apreciat la nivel internaţional

'Prin acordarea acestor burse, WU îşi propune să faciliteze accesul managerilor şi antreprenorilor cu merite deosebite la un program EMBA apreciat la nivel internaţional. La rândul lor, beneficiarii burselor aduc valoare adăugată programului prin experienţă, know-how-ul, pasiune şi motivaţie. Programul Executive MBA Bucharest desfăşurat de WU Executive Academy în Bucureşti, cu rezidenţiate în SUA şi Austria, promite managerilor români o experienţă de top, atât pe plan educaţional, cât şi personal, acesta fiind în permanenţă adaptat la cele mai recente şi importante tendinţe şi realităţi economice, tehnologice şi sociale, sub îndrumarea exclusivă a profesorilor de top de la universităţi internaţionale prestigioase',  a declarat prof. Phillip C. Nell, directorul academic al programului Executive MBA Bucharest.

EMBA Bucharest a fost desemnat 'Cel mai bun program de Executive MBA din România' în 2008, 2010, 2014 şi 2015 şi se află în top 100 programe EMBA la nivel mondial. Succesul programului se datorează atât reputaţiei profesorilor şi universităţilor la care aceştia predau, cât şi celor trei module internaţionale, desfăşurate în Austria şi în SUA, care oferă studenţilor ocazia de a interacţiona cu manageri din companii diverse, aflate fie în perioade de tranziţie, fie într-o fază de globalizare a business-ului, se mai arată în comunicat.

[citeste si]

Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare disponibilă pe www.executiveacademy.at , curriculum vitae, două scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă şi legalizată a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului). Cursanţii au posibilitatea de a-şi continua activitatea profesională, având în vedere că programul care începe în noiembrie se va desfăşura în regim part-time.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel