Burleanu - Lupescu, alegeri FRF. Mutu, verdict: Nu cred că poate câștiga

Adrian Mutu, managerul sportiv de la FRF, se poziționează de partea actualului președinte de la Casa Fotbalului în alegerile de pe 18 aprilie.

De altfel, fostul decar al naționalei crede că Răzvan Burleanu va avea câștig de cauză și nu Ionuț Lupescu, a cărui campanie a început destul de târziu.

"Lupescu are o șansă bună dintre ceilalți candidați. Am văzut ce face Burleanu și-mi place. Cred și sper că Burleanu va câștiga. Lupescu a fost plecat cinci ani. E greu să vii cu două luni înainte, după ce ai fost plecat timp de cinci ani", a spus Adrian Mutu, la Digi Sport.

La ultimele alegeri de la FRF s-a spus că Răzvan Burleanu a avut susținere politică, câștigând astfel și fotoliul de președinte, la fel cum s-ar întâmpla acum și în cazul contracandidatului său, Ionuț Lupescu. "Nu cred că se pune problema să intervină politicul. Ar fi rău dacă s-ar implica?", s-a mai întrebat Mutu, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Adrian Mutu este de părere că proiectele actuale de la FRF trebuie să aibă continuitate, indiferent de cine va câștiga alegerile. "Indiferent cine este în fruntea fotbalului românesc, trebuie să continue proiectele. Pierdem timp, provincia și cluburile din ligiile inferioare au nevoie acum de aceste proiecte. Trebuie să aibă terenuri, echipament, mingi. În anii trecuți lipsa de profesionalism a fost totală. Am văzut și văd ce se investește acum, e cu totul altceva", a mai spus managerul sportiv al FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel