EXCLUSIV  BURATINO, răsturnare de situație după o decizie care i-a scandalizat pe sibieni. Mesaj primit de la primarul Astrid Fodor

FOTO: Buratino Clownul Facebook
FOTO: Buratino Clownul Facebook

Miercuri, sibienii aveau să primească o veste tristă: Buratino, clownul care îi făcea să râdă zilnic, nu mai avea voie să-și desfășoare activitatea în centrul orașului.

Simpaticului clown din Sibiu îi fusese retrasă autorizația. Anunțul a fost făcut chiar de Buratino care spunea: "Astăzi sunt cel mai trist clown din lume... Doamna primar Astrid Fodor a decis să îmi retraga autorizația de clown pe centru din cauza unei reclamații primite de clownii care au venit doar pe perioada Târgului de Paști... Pentru că îi deranjam... Vi se pare normală această decizie, ținând cont că sunt de patru ani pe bulevardul NICOLAE BĂLCESCU? Ce spuneți? Mai vreți să mă vedeți în locația unde m-ați cunoscut întodeauna??? Distribuiți, poate doamna primar se ia după vocea dumneavoastră.... vă mulțumesc...".

L-am contactat pe Buratino care - surpriză - ne-a răspuns cu mult soare în glas. Tocmai primise o veste extraordinară: poate reveni în centrul Sibiului să îi distreze pe oameni.

"În dimineața aceasta s-a rezolvat problema! Am primit mail de la doamna primar Fodor prin care mi-a spus că îmi pot relua activitatea. Ieri i-am explicat care este problema și mi-a spus că s-ar putea să îmi redea autorizația, iar acum zece minute, am primit vestea cea bună. Probabil și pentru că au fost multe reacții din mediul online. Începând de astăzi, sibienii mă pot revedea în centrul orașului. Le mulțumesc frumos pentru susținere. M-a impresionat un mesaj de la o mămică. Se întreba cum va fi Sibiul fără mine pentru că de fiecare dată când vine aici, copiii dânsei mă caută mereu. Nu mi-aș imagina viața fără ce fac acum", a spus Buratino pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel