Bunurile lui Corneliu Vadim Tudor, scoase la licitație

Familia lui Corneliu Vadim Tudor a vândut cam tot ce se putea din moştenirea tribunului. Aseară s-a organizat a treia, şi ultima, licitaţie cu obiecte care i-au aparţinut fostului lider PRM, informează Antena 3.

Atracţia principală a reprezentat-o limuzina lui Vadim, un Chrysler din 2010 cu doar 36.000 de kilometri la bord, care s-a vândut cu 12.000 de euro.

Zeci de obiecte, care i-au aparţinut lui Corneliu Vadim Tudor, au fost scoase la licitaţie. Printre cele mai valoroase piese s-au aflat documente originale vechi, medalii, icoane sau volume cu autograful unor mari scriitori. Deşi s-au strâns mai puţini bani decât la primele două licitaţii, de data aceasta s-au vândut aproape toate piesele. şi continuă să se vândă.

Bucata din gorunul lui Horea, primită cadou de Vadim, în anul 2000, s-a vândut cu aproape 400 de euro, un preţ de două ori mai mare decât cel de pornire. Printre obiectele care i-au aparţinut fostului preşedinte PRM se mai afla un stilou din aur, estimat la 1.800 de euro, dar şi o carafă de vin a lui Alexandru Ioan Cuza, estimată la 150 de euro. Vedeta licitaţiei a fost însă limuzina americană, cu care tribunul se afişa la evenimente speciale. Chryslerul a avut un preţ de pornire de 4.000 de euro şi s-a vândut cu 12.000.

Până acum, familia lui Corneliu Vadim Tudor a obţinut peste 200 de mii de euro din vânzarea obiectelor adunate de fostul lider PRM. Cel mai valoros obiect a fost steagul lui Avram Iancu, vândut cu peste 100 de mii de euro. O parte din bani au fost folosiţi de familie pentru a plăti datoriile rămase după moartea politicianului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel