Bunicul Luizei, dezamăgit de Iohannis: Să nu uite niciodată acest fapt!

Bunicul Luizei a vorbit despre vizita de vineri, de la Palatul Cotroceni, unde s-a întâlnit cu un consilier al președintelui Iohannis.

'Sunt foarte obosit, foarte deranjat. Președintele m-a dezamăgit total în urma vizitei de ieri. Este un om rece. Probabil, dacă dânsul nu are copii, nu știe ce e dragostea paternă. Dar, noi dacă am crescut un copil de mic și l-am educat...! Dumnealui să nu uite niciodată acest fapt! Va rămâne în istoria vieții noastre o faptă foarte rușinoasă! Două minute, cinci minute nu a vorbit cu noi! Noi intram și dânsul ieșea!' a spus bunicul Luizei Melencu, la România TV.

Amintim faptul că Mâmama şi bunicul Luizei Melencu au fost la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu un consilier al preşedintelui Klaus Iohannis.  Monica Melencu a anunţat că nu va ceda şi va lupta până va afla adevărul despre dispariţia fetei sale. Ieri, poliţiştii l-au arestat pe unul dintre vecinii lui Gheorghe Dincă, pe baza unor probe ADN care îl plasează în casa lui DIncă, dar şi pe baza declaraţiei criminalului din Caracal, care le-a spus anchetatorilor că vecinul său a violat-o pe Luiza Melencu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel