Bunicul Luizei, amenințat cu arestarea. Avocata Carmen Obârșanu acuză procurorii DIICOT

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, susține că va face mai multe plângeri penale în ceea îi privește pe procurorii care anchetează cazul. Aceștia sunt acuzați că fac mușamalizare. Mai mult, bunicul Luizei a susținut că ar putea fi arestat, acesta având calitatea de suspect. 

Familia Melencu se chinuie de mai bine de opt luni de zile să afle unde a dispărut fiica lor, Luiza, susține România TV. Singurul care ar fi fost menajat de procurori a fost Gheorghe Dincă, iar rudele fetei nu au primit protecție din partea autorităților. 

Conform sursei citate, mai este puțin timp până când mandatul de arestare preventivă a lui Gheorghe Dincă expiră, iar familia Melencu se teme că bărbatul va putea fi lăsat în libertate. Mai mult decât atât, se tem că ar putea fi chiar ei găsiți vinovați. 

Amenințat cu arestul

Anterior, bunicul Luizei Melencu a fost trecut pe lista de suspecți și a fost amenințat că va fi arestat. 

”În toată această perioadă cât a fost la DIICOT Craiova, acest domn Vasilescu, am avut încredere în el că ne va ajuta, dar după câteva invitații la DIICOT Craiova am început să avem dezamăgiri totale. A încercat mereu să ne mintă și să ne inducă în eroare. M-a crezut senil, nebun. M-a amenințat că poate să mă aresteze oricând, când vrea. Devenise nervos pentru că îl deranjam cu anumite întrebări. Spunea că pot să te arestez oricând că aici eu fac ce vreau”, a declarat bunicul Luizei Melencu, în direct la România TV. 

Avocata Carmen Obârșanu depune plângeri penale

Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu susține că va depune plângeri penale împotriva procurorilor care ar face mușamalizare în acest dosar. 

”Am să vă spun ceva din dosar. Să știți că din tot studiul făcut asupra dosarului, am constatat ceva. Nicio întrebare pusă lui Gheorghe Dincă nu s-a referit la traficul de persoane. Absolut niciuna cu toate că știm cu toții că în zona Caracalului se face trafic de persoane. Dincă este lăsat să spună numai ceea ce este învățat înainte. Dacă un avocat îndrăznește să pună vreo întrebare este scos chiar fără a semna declarația. În halul acesta s-a ajuns cu mușamalizarea din acest dosar. Mi-am făcut un punct de vedere și acum pot să vi-l spun: În acest dosar, procurorii celebri de la DIICOT fac mușamalizare. Nu anchetă”, a spus Carmen Obârșanu, la România TV. 

Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat dacă dosarul său nu va fi trimis în judecată până pe data de 27 ianuarie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel