Bulgarul, mercedesul și grănicerii. Un șofer a încercat să treacă granița dintre România și Bulgaria cu o mașină căutată în Germania

Pixabay
Pixabay

Un bărbat, cetățean bulgar, este cercetat pentru că a încercat să iasă din România cu o mașină furată din Germania, fiind depistat de grănicerii giurgiuveni.

Un cetăţean bulgar este cercetat penal după ce poliţiştii de frontieră giurgiuveni l-au depistat în timp ce încerca să iasă din România, prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz căutat de autorităţile din Germania, informează Agerpres.

"În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean bulgar, conducând un autoturism marca Mercedes Benz. Cu ocazia verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autoturismul se afla în atenţia autorităţilor, figurând în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania", se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de ITPF Giurgiu.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de "tăinuire la infracţiunea de furt", faptă prevăzută de art. 270, alin 1 din Codul Penal, raportat la art. 228 din Codul Penal. Autoturismul, în valoare de 20.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul unităţii până la finalizarea cercetărilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel