EXCLUSIV  Bulevard de 7 kilometri în Bucureşti, în locul unei căi ferate dezafectate. ”Să vedem cum vor vota PNL și USR!”

Daniel Florea a vorbit despre proiectul de transformare a 7,4 km de cale ferată dezafectată din mijlocul Bucureştiului într-un bulevard care să preia mare parte a traficului rutier pe traseul Răzoare - Giurgiului. 

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a vorbit, într-un interviu acordat DC News, despre faptul că a elaborat un proiect de lege pentru a primi în administrare 7,4 de kilometri de cale ferată din mijocul Bucureştiului, care ar urma să fie transformată într-o şosea care să preia traficul de la intersecţia Răzoare spre Giurgiu. 

"Am făcut un proiect de lege ca să trecem fosta cale ferată dintre Răzoare şi Luică, 7,4 km de cale ferată dezafectată, din domeniul public al statului şi administrarea CFR în domeniul public şi administrarea Primăriei Sectorului 5 sau a Primăriei Capitalei. Săptămâna viitoare o să invit toţi parlamentarii de Bucureşti ca să le arăt proiectul de lege, să le explic despre ce e vorba şi să îi rog să semneze. Fie că sunt PSD, PNL, PMP, USR, să văd şi eu ce părere au că le dau trei soluţii clare şi foarte rapid de implementat pentru fluidizarea traficului în Bucureşti. Am terminat astăzi de făcut proiectul de lege. Să vedem ce se va întâmpla.

(...) Imaginaţi-vă ce ar însemna ca de la Răzoare, şina dezafectată (să fie transformată în şosea) şi să nu mai fie nevoie să treci prin centru ca să ajungi la ieşirea spre Giurgiu. Sunt 7,4 km, acolo e infrastructura gata, pentru că dacă ai făcut ca pe acolo să poată trece trenul, e clar că pot trece şi maşinile.  Doar se scot şinele, se toarnă asfalt şi atât", a explicat primarul Daniel Florea.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel