EXCLUSIV  Buletinul unui bărbat din Călărași, găsit în mașina condusă de Răzvan Ciobanu. Detalii cutremurătoare ale anchetei

Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

Surse din Poliție au declarat pentru DCNews faptul că buletinul unui bărbat din Călărași a fost găsit în mașina pe care o conducea Răzvan Ciobanu în momentul producerii accidentului mortal.

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, actul de identitate se presupune a fi al soțului proprietarei autoturismului pe care îl conducea Răzvan Ciobanu.

Anchetatorii au stabilit că Răzvan Ciobanu a fost aruncat din mașină pe trapa din plafon. Surse din Poliție au afirmat pentru DCNews că în mașină alături de actul de identitate al lui Răzvan Ciobanu a fost găsit și un act de identitate al unui tânăr din Călărași. 

Această descoperire ar putea indica faptul că Răzvan Ciobanu nu s-ar fi aflat singur în mașină, fiind una dintre ipotezele de la care au pornit anchetatorii. Rămâne de văzut cine este bărbatul misterios din Călărași al cărui buletin a fost găsit în mașina pe care o conducerea Răzvan Ciobanu în momentul producerii accidentului.

Potrivit Cancan.ro respectiva carte de identitate ar aparține lui Iulică Cercel, născut în 1980 și care locuiește în București.

Reamintim că o astfel de ipoteză a fost ridicată și în cazul morții directorului publicației Adevărul, Dumitru Tinu. Un martor a susținut că în mașină se găsea și o altă persoană, dar ancheta a invalidat această ipoteză.

Alte două ipoteze

Alte două variante în cazul lui Răzvan Ciobanu ar putea fi conducere sub influența substanțelor ilegale sau adormirea la volanul mașinii. Înainte de a porni la drum, Răzvan Ciobanu a frecventat cluburile din Mamaia, dar și un festival de muzică electronică, devenit celebru în România. Având în vedere că una dintre ipoteze ar putea fi și consumul de stupefiante, iar tot mai mulți tineri susțin că la astfel de festivaluri merg tot mai mulți oameni aflați sub influența substanțelor ilegale, există și această probabilitatea ca Răzvan Ciobanu să fi consumat și el înainte de a pleca la drum.

Mașina pe care o conducea Răzvan Ciobanu aparține unei femei, potrivit anchetatorilor. Sursele nu dezvăluit încă numele persoanei. Potrivit apropiaților creatorului de modă ar fi vorba de o prietenă a acestuia.

Vezi AICI mai multe concluzii ale anchetei: Răzvan Ciobanu, mort în accident. Primele concluzii ale anchetei, dezvăluite de polițiști

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel