Buffon se retrage la națională. Final de carieră trist

Portarul Gianluigi Buffon a decis să se retragă de la naționala de fotbal a Italiei, după pierderea calificării la Campionatul Mondial din Rusia, urmând să părăsească în totalitate cariera de fotbalist, în cel mai scurt timp. 

Este doar o măsură ce anunță retragerea totală din fotbal a legendarului portar al naționalei Italiei, aflat deja la vârsta de 39 de ani. El și-ar fi dorit ca retragerea să aibă loc după Campionatul Mondial din Rusia. 

Chiar dacă Italia a pierdut calificarea, lui Buffon nu i se pot reproșa prea multe lucruri. El a primit un singur gol timp de 180 de minute, în dubla manșă de la barajul cu Suedia. 

"Sunt dezamăgit, însă nu pentru mine, ci pentru acest grup. Pentru că am ratat un obiectiv care, la nivel social, era important. Aceasta este singura mea dezamăgire și nu faptul că îmi închei cariera la națională. Timpul trece pentru toți, este un tiran, și așa este corect să fie", a declarat Buffon, la finalul partidei cu Suedia. 

Italia a ratat calificarea la un Campionat Mondial, pentru prima dată după 60 de ani. Presa din peninsulă i-a desființat pur și simplu pe jucătorii italieni. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel