Buffon, în lacrimi la despărțirea de Juventus: ''E ultimul meu meci''

Gianluigi Buffon şi-a anunţat plecarea de la Juventus, după 17 ani, cu ochii în lacrimi. Portarul de 40 de ani a făcut anunțul într-o conferință de presă. Sâmbătă, 19 mai, va fi ultimul său meci la Juventus. 

"Sâmbătă va fi ultimul meu meci în tricoul lui Juventus. Sunt mândru că am reuşit atâtea performanţe alături de Juventus. Îmi voi termina aventura cu două trofee câştigate. Acesta este lucrul cel mai frumos. Cu 15 zile în urmă eram sigur că mă voi retrage. Între timp, am primit mai multe oferte tentante de pe teren şi din afara lui. Cea mai importantă din afare terenului este de la Juventus. Voi anunţa săptămâna viitoare ce decizie voi lua", a mărturisit Buffon cu lacrimi în ochi, potrivit Digisport.

Cifre impresionante pentru campioana Italiei

Legendarul portar are cifre impresionante la Juventus, dintre cele 655 de partide disputate pentru campioana Italiei în ultimii 7 ani, a adunat 300 de meciuri fără gol primit. 

Gianluigi Buffon, în vârstă de 40 de ani, anunţase iniţial că se va retrage la finalul sezonului. Buffon a cucerit cu Juve 18 trofee: 9 titluri, 4 Cupe şi 5 Supercupe ale Italiei. A fost şi campion mondial cu "squadra azzurra", în 2006, şi intenţiona să se retragă după Mondialul din Rusia, din vară, la care Italia nu a reuşit însă să se califice.

Ultimul meci al portarului, Juventus - Verona, se va disputa sâmbătă, de la ora 16:00, în direct pe Digi Sport 3 și este și meciul din ultimă etapă a sezonului de Serie A. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel