Buffon, gafă imensă pentru Italia. Reacţii şi VIDEO

Portarul Gianluigi Buffon a făcut o gafă de proporţii în meciul cu Spania, încheiat 1-1. Explicaţia de după gol a fost apreciată de jurnalistul Cătălin Striblea, care şi-ar dori ca jucătorii români să aibă o atitudine similară, după astfel de greşeli care se întâmplă uneori în fotbal. 

Cum gandesc marii campioni. Gianluigi Buffon a facut aseara o gafa uriasa in meciul cu Spania. A luat un gol de antologie. Ce-a spus dupa:

"Peste 18 luni probabil o să privesc în urmă și am să râd. Dacă însă voi repeta această greșeală peste două sau 20 de zile, atunci voi râde mai puțin. Problema mea a fost că am avut foarte multe idei în minte atunci când am vrut să lovesc mingea. Îmi era frică să nu o trimit direct la Vitolo. M-am gândit să pasez la un fundaș, apoi am deschis piciorul prea mult și ce s-a întâmplat apoi a văzut toată lumea"

Analitic, limpede si cu umor. Un model de gandire sanatoasa. M-as bucura sa-l vad si pe stadioanele de la noi." a scris Cătălin Striblea pe contul său de socializare. 

Astfel de gafe au fost făcute şi de portarul Ciprian Tătăruşanu la Campionatul European de Fotbal care s-a desfăşurat în Franţa. Explicaţii precum cele ale lui Buffon nu au existat, nici la golul primit cu Franţa, dar nici la cel cu Albania. În primul caz, Tătăruşanu nici măcar nu s-a considerat vinovat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel