Budescu, drum liber către FCSB. Ar putea reveni în România

Constantin Budescu
Constantin Budescu

Constantin Budescu are mari șanse să revină în Româmia, acolo unde este dorit de mai multe echipe, în special de FCSB de unde a plecat.

Patronii clubului Al Shabab sunt gata să renunţe la Constantin Budescu, conform Fanatik. Și cei de la site-ul de sport goal.com anunță că Budescu este liber să plece, alături de marocanul Bousouffa. Motivul renunţării la internaţionalul român ține de faptul că a avut prea multă lipsă de continuitate ca urmare a numărului mare de accidentări suferite.

Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a anunțat de mai multe ori în acest an că și-l dorește inapoi pe Budescu. În plus, Becali și l-ar dori și pe Ianis Hagi, pentru care a și lansat o ofertă de 3 milioane de euro.

Revenirea la FCSB ar însemna pentru Budescu o mutare pozitivă şi pentru echipa naţională. Plecat în Arabia Saudită jucătorul a ieşit din acel moment din vederile selecţionerului Cosmin Contra. În Arabia Saudită Constantin Budescu a jucat puţin din cauza problemelor medicale, însă a marcat câteva goluri de generic, îndelung aplaudate de arabi. Însă, conform sursei citate, mai mereu, după câteva jocuri venea o pauză medicală, iar admiraţia pentru Budescu s-a transformat în disperare şi în cele din urmă în decizia de a se renunţa la serviciile lui.

Citește și:

Ultrașii roș-albaștri, mesaj dur anti-Șumudică. Becali, atenționat

FCSB, transferuri. Dragoș Nedelcu, clauză de reziliere imensă


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel