Budăi, recomandare pentru Guvernul Orban după anunțul lui Turcan

Raluca Turcan FOTO AGERPRES
Raluca Turcan FOTO AGERPRES

Marius Budăi a reacționat în urma anunțului Ralucăi Turcan, în ceea ce privește creșterea vârstei de pensionare.

Marius Budăi a reacționat în urma anunțului Ralucăi Turcan, în ceea ce privește creșterea vârstei de pensionare până la 70 de ani. Aceasta a declarat că deși nu este încă valabilă pentru români, cei care vor dori să rămână în câmpul muncii până la adânci bătrâneți, vor avea ocazia să o facă. 

"Dacă doamna vicepremier din Guvernul Orban crede că se impune o discuție pentru majorarea vârstei de pensionare, eu cred cu tărie și chiar cred cu tărie că se impune o discuție, și mai ales din partea Guvernului Orban, despre cum să creștem speranța de viață a cetățenilor români și cum să creștem nivelul de trai al cetățenilor români, nu prin înghețarea pensiei minime, nu prin renunțarea la majorarea alocațiilor, nu prin concedieri a sute de mii de oameni cum deja se anunță și așa mai departe. Eu cred că de aici trebuie început și abia apoi vedem noi cu vârsta de pensionare", a declarat Marius Budăi la România TV. 

"Eu nu vreau să trec peste o nuanță. Ați văzut că a spus: "cred că se impune o discuție". Eu le recomand să facă o discuție despre speranța de viață a cetățenilor români și despre nivelul de trai al cetățenilor români, după care vom vedea", a adăugat el. 

Vezi aici anunțul făcut de Raluca Turcan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel