Budăi, FULMINANT cu Iohannis! ”Am încheiat discuția!”

Ministrul Muncii, Marius Budăi, are o atitudine tranșantă cu președintele Klaus Iohannis. 

Marius Budăi se întreabă care e colaborarea pe care o vrea președintele Klaus Iohannis cu Guvernul: ”Care e colaborarea pe care și-o dorește dl președinte cu Guvernul nostru? Intrăm peste ei să ce? Să prezidăm ședința că ce? Constituția e foarte clară și ne spune în ce condiții dl președinte poate prezida ședința.” 

Vezi aici mai multe despre solicitarea lui Klaus Iohannis: Iohannis îi solicită premierului agenda fiecărei şedinţe a Guvernului

După ce Radu Tudor i-a amintit de situația în care președintele Klaus Iohannis a prezidat ședința de Guvern în perioada premierului Sorin Grindeanu, ministrul Muncii a avut un răspuns tranșant. 

Eu, dacă eram premier atunci, nu l-aș fi primit. Putea să vină să stea ca invitat, dar nu să prezideze ședința. Nu avea calitatea, e președintele republicii, cum spune dl ministru Tudorel Toader, nu premierul României, atunci transformăm Constituția, președintele e și premier și am încheiat discuția, nu mai există separația puterilor în stat” a spus ministrul Muncii, la Antena 3. 

Marius Budăi este noul ministru al Muncii, acceptat recent de Klaus Iohannis, președinte care ține în așteptare alte două mari ministere, din cauza criteriilor de perfomanță. 

Vezi și: PSD, propunere pentru Ministerul Muncii. Cine este Marius Budăi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel