București: Caz nou de pedofilie. Victimele au doar 11 anișori

Poliţiştii din cadrul DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus executare un mandat de aducere, pe numele unui bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de agresiune sexuală.

Din datele şi probele administrate de către poliţişti din cadrul Secţiei 19 în două cauze privind comiterea infracţiunii de agresiune sexuală, a rezultat presupunerea rezonabilă că acestea ar fi fost comise de către aceeaşi persoană.

"Astfel, în urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat şi ulterior depistat un bărbat, în sarcina căruia au fost reţinute infracţiunile reclamate, respectiv, la data de 19 august a.c., în timp ce se afla pe o alee din sectorul 5, s-ar fi apropiat de o minoră, în vârstă de 11 ani, şi ar fi atins-o în zonele intime, după care ar fi încercat să o sărute, iar la data de 26 septembrie a.c., bănuitul ar fi atins în zona intimă o altă minoră, în vârstă de 11 ani, în timp ce se aflau pe o stradă din sectorul 5", anunţă Poliţia Capitalei.

Luni, a fost pus în executare un mandat de aducere emis pe numele bărbatului, acesta fiind dus pentru audieri la sediul secţiei de poliţie. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel