EXCLUSIV  Bucureşti, spital nou ca în Ankara. Daniel Tudorache: Va fi ultramodern

Daniel Tudorache
Daniel Tudorache

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, anunţă că Bucureştiul va avea un spital ultramodern, pe modelul celei mai noi şi moderne unităţi construite în capitala Turciei, Ankara.

Spital ultramodern, complet nou, cu un număr suficient de paturi în Bucureşti. Este angajamentul pe care şi l-a luat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, cel care a declarat, într-un interviu acordat DC News că anul viitor vor începe, cu finanţare de la Primăria Sectorului 1, lucrările la cel mai modern spital pe care în va avea Capitala. 

"Când am fost la înfrăţirea din Ankara am aflat că într-o lună-două urmează să fie dat în folosinţă cel mai mare spital din lume. Are 3.800 de paturi. L-am vizitat şi ne-am dori şi noi să avem un spital care să arate ca acesta. Al nostru va avea 1.115 paturi, va fi ultramodern.

Deja am fost, însoţit de arhitectul şef al Sectorului 1 la vizitarea acestui spital şi chiar îmi spunea că PUZ-ul nostru va fi aprobat în maximum o lună. Uşor-uşor, noi ne facem treaba, iar eu îmi doresc ca în toamna anului viitor să începem construcţia spitalului. E adevărat, va dura circa trei ani şi jumătate, va trece de acest mandat, dar important e că l-am început", a dezvăluit primarul Daniel Tudorache.

Urmăreşte, aici, declaraţiile complete ale primarului Daniel Tudorache:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel