Bucureștenii, fără apă caldă. Ce spune Primăria Capitalei

Elcen
Elcen

Primăria Capitalei asigură bucureştenii că procesul de furnizare a apei calde se desfăşoară normal, fără a fi pus în pericol de actuala situaţie juridică sau financiară a Radet şi Elcen, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de instituţie.

"Am vorbit azi cu doamna premier Dăncilă şi cu domnul ministru de Finanţe Teodorovici, care m-au asigurat atât pe mine, ca primar general, cât şi pe bucureşteni că, sub nicio formă, Guvernul nu va fi de acord cu sistarea apei calde acum, pe timp de vară, şi a apei calde şi a căldurii, pe timp de iarnă, indiferent de sincopele juridice şi financiare dintre Elcen si Radet.

Dincolo de declaraţiile belicoase ale administratorilor Elcen, atât cel special, cât mai ales cel judiciar, sistarea livrării agentului termic în Capitală nu este, oricum, o decizie la îndemâna celor care o cer din motive strict comerciale. Vorbim aici de infrastructura critică, ce trebuie prin lege să aibă continuitate, asupra căreia nu se poate interveni", afirmă primarul general, Gabriela Firea, în comunicat.

Vezi și: Gabriela Firea, semnal de apropiere de Victor Ponta: Un om responsabil. Are multă experiență la guvernare

"Înţelegem că administratorul judiciar al Elcen este o firmă care urmăreşte doar profitul, fiind interesată exclusiv de încasarea unor comisioane cât mai mari şi nu de calitatea vieţii bucureştenilor. Dar trebuie să existe o limită dincolo de care nu se poate trece, limită pe care, din păcate, reprezentanţii Sierra Quadrant o depăşesc în mod sistematic.

Îi asigur pe toţi bucureştenii că Primăria Capitalei nu va accepta sub nicio formă impunerea unor astfel de măsuri şi că va întreprinde toate demersurile necesare pentru ca livrarea agentului termic să se facă fără probleme. În acest moment, suntem în plin proces de reparaţii şi înlocuire a ţevilor vechi, unele dintre ele chiar de peste 50 de ani", mai susţine Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel