București, mașini incendiate. Piromanul, în libertate - UPDATE

Pompierii din Bucureşti au intervenit în mai puţin de o oră, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru stingerea a trei incendii la autoturisme, opt maşini fiind distruse sau avariate. Există suspiciunea că focul a fost provocat.

UPDATE: Un suspect care se potrivea descrierii martorilor a fost reținut de jandarmi în zona Griviței. Bărbatul a fost condus la audieri.

Știrea inițială:

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a intervenit în mod succesiv, în decurs de mai puţin de o oră, pentru stingerea a trei incendii produse la autoturisme staţionate.

În scurt timp, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală.

Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie, informează Antena 3.

Pentru stingerea incendiilor au acţionat pompierii detaşamentelor Mihai Vodă, Grozăveşti, Expoziţiei şi Băneasa.

Ca urmare a cercetarii efectuate la faţa locului au fost identificate o serie de indicii care conduc catre ipoteza unui incendiu provocat la toate cele trei incendiile.

"A fost efectuată cercetarea la fața locului în fiecare caz în parte și în acest moment, colegii sunt aflați pe teren și efectuează măsuri procedurale în vederea satabilirii condițiilor în care s-au produs incidentele. Autorităție depun eforturi pentru a obține date atât probe video, dar și identificare de martori. Pentru acest caz s-a înfăptuit dosar penal, iar vinovatul va plăti cu închisoarea", a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, pentru Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel