BUCOVINA – APA FAVORITA A HANDBALISTILOR DINAMOVISTI!

05 feb 2015 / 14:57

Echipa de handbal DINAMO BUCURESTI si RIO BUCOVINA au incheiat recent un parteneriat pentru anul 2015 prin care compania va furniza apa BUCOVINA pentru antrenamente si toate competitiile la care participa alb-rosii.

Echipa de handbal DINAMO BUCURESTI si RIO BUCOVINA au incheiat recent un parteneriat pentru anul 2015 prin care compania va furniza apa BUCOVINA pentru antrenamente si toate competitiile la care participa alb-rosii.

BUCOVINA a devenit astfel, apa oficiala a handbalistilor dinamovisti!

Nu intamplator, BUCOVINA a devenit apa preferata a sportivilor nostri. In timpul efortului fizic, cel mai important element este hidratarea corecta, iar acest lucru presupune ca in compozitia apei sa se regaseasca un echilibru perfect al mineralelor. Apa minerala plata BUCOVINA are cea mai echilibrata compozitie dintre toate apele minerale din Romania. 

Hidratarea corecta, alimentatia sanatoasa si miscarea sunt cele 3 secrete ale longevitatii si performantei, iar compania RIO BUCOVINA se implica activ in promovarea unui stil de viata echilibrat si sustine programe de educare pe teme legate de nutritie, sport si sanatate.

Parteneriatul cu RIO BUCOVINA a debutat cu dreptul, in meciul din 31 ianuarie, DINAMO invingand echipa CSU SUCEAVA, cu scorul de 31 – 22.

Multumim RIO BUCOVINA pentru incredere si sustinere!

Ne dorim ca impreuna sa ne bucuram de cat mai multe victorii!

 

FORZA DINAMO!