Bușoi dezvăluie adevărata țintă a PNL

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Bușoi, a declarat care este obiectivul PNL. 

”PNL are ca obiectiv esenţial câştigarea alegerilor prezidenţiale în 2019. Nu există obiectiv mai important pentru noi, în acest moment, decât acesta. Ne dorim ca PNL să reconfirme rezultatul din 2014 şi dacă actualul preşedinte al României, domnul Klaus Iohannis, va dori să candideze în numele PNL sau susţinut de PNL, cel mai important lucru pentru noi este să-i asigurăm suportul politic şi organizatoric pentru a câştiga al doilea mandat”, a spus Cristian Buşoi. 

Liderul PNL a adăugat: ”Nici nu vreau să-mi imaginez cum ar arăta România în 2019 dacă şi preşedintele României ar proveni din PSD. Cred că ne-am îndepărta foarte clar şi foarte evident de modelul european, de care, din păcate, începem, încet-încet, să ne îndepărtăm cu iniţiative gen Ordonanţa 13 sau cu tot felul de decizii haotice în domeniul economic şi bugetar care, cu siguranţă, anul acesta ne vor duce peste ţinta de deficit bugetar discutată şi acceptată de Comisia Europeană”. 

”La o parte din promisiuni au renunțat”

”Nu trebuie să uităm nicio clipă: PSD a venit la putere printr-o fraudă de încredere. A promis lucruri cu bună ştiinţă, înţelegea că nu are cum să le ducă la îndeplinire. Deja la o parte din promisiuni au renunţat sau îşi caută justificări să renunţe, altele încearcă să le implementeze, dar sunt foarte conştienţi că bugetul şi veniturile bugetului României nu pot permite să ducă la îndeplinire toate aceste lucruri, dacă nu iau măsuri de creştere economică şi de creştere a veniturilor”, a mai declarat liderul PNL.

Secretarul general interimar al PNL a mai spus că se va întâlni în cursul zilei de vineri cu aleşii PNL din Biroul Politic Teritorial, cu primarii şi consilierii locali şi judeţeni, discuţiile având ca temă pregătirea procesului de alegeri interne în partid, astfel încât acestea să se desfăşoare într-un cadru statutar şi deschis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel