Bryan Singer va plăti 150.000 de dolari pentru a soluţiona un denunţ de viol

Regizorul american Bryan Singer va plăti 150.000 de dolari pentru a pune capăt unui denunţ în care era acuzat de un presupus viol asupra unui minor, potrivit site-ului se specialitate Variety citat joi de EFE.

Reclamantul, Cesar Sánchez Guzmán, l-a acuzat în decembrie 2017 pe Singer că l-a violat pe un iaht, în 2003, când avea 17 ani. Potrivit mărturiei sale, regizorul l-a obligat să-i facă sex oral şi să întreţină relaţii sexuale. Ulterior Singer i-a spus tânărului că îl poate ajuta să intre în industrie ca actor, dacă nu va spune nimic despre cele petrecute.

'I-a spus lui Cesar că nu îl va crede nimeni dacă va povesti cele întâmplate şi că va angaja oameni capabili să-i distrugă reputaţia', se arată în denunţ. Andrew Brettler, avocat al regizorului, a subliniat într-un comunicat că va continua să-l apere pe Singer care este nevinovat şi că achitarea celor 150.000 de dolari este pur şi simplu 'o decizie de afaceri' pentru a evita costurile unui proces cu reclamantul, care s-a declarat în faliment în 2014. Cineastul a fost acuzat în repetate rânduri că a agresat sexual persoane minore.

Singer a fost concediat de la cârma ultimului său film, 'Bohemian Rhapsody' (2018), pentru confruntări şi rele tratamente cu echipa, iar filmul a fost până la urmă realizat de Dexter Fletcher. Brian Singer avea în vedere să regizeze filmul 'Red Sonja', însă proiectul nu a fost până la urmă finalizat. Filmografia lui Singer include titluri de succes, precum 'The Usual Suspects' (1995), 'X-Men' (2000) sau 'Superman Returns' (2006), scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel