Brummell: Scopul Marii Britanii după Brexit, dezvoltarea relaţilor directe cu ţările europene şi în special cu România

Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Paul Brummell, a declarat marţi, la Constanţa, că, după Brexit, ţara sa vrea să dezvolte relaţii directe cu ţările europene, inclusiv cu România, de care o leagă o istorie bogată încă din secolul al 19-lea.

'Pe 23 iunie 2016, cetăţenii britanici au votat pentru ieşirea din Uniunea Europeană - dar asta înseamnă doar că părăsim o instituţie - nu din Europa. Noi rămânem o ţară europeană şi acum scopul nostru este să dezvoltăm relaţii directe cu ţările europene şi în special cu România, de care ne leagă o istorie bogată, încă din secolul XIX', a declarat ambasadorul Paul Brummell, care a participat a participat marţi la deschiderea seminarului Exporting is GREAT, scrie Agerpres.

În discursul său, Brummell a reiterat vechile legături istorice ale Marii Britanii cu Dobrogea, ce au marcat evoluţia şi dezvoltarea acestei regiuni, încă de la începutul secolului XIX, când o companie din Regatul Unit a construit calea ferată dintre Cernavodă şi Constanţa.

'Exporting is GREAT' este organizat de Camera de Comerţ Britano-Română şi Departamentul pentru Comerţ Internaţional al Ambasadei din Bucureşti în colaborare cu Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel