Brown - The Gem Series, seiful imposibil de spart, adus în România

Brown - The Gem Series, unul dintre cele mai renumite seifuri din lume va ajunge la București și Constanța odata cu echipa spectacolului “Șatra – Noi, Tiganii” de la teatrul Romen, pe  3 noiembrie și 4 noiembrie.

 

Cu o tehnologie extrem de avansată de securizare, seiful nu arată ca unul clasic, ci are un design ce îl asemuiește cu un dulap elegant. Este lucrat manual pe exterior, are compartimente special create pentru bijuterii la interior, însă este conceput să securizeze la cel mai înalt nivel conținutul pe care propietarul în depozitează.  Creatorii săi numesc “inginerie mecanică superioara” întregul sistem de protecție, nedevoalnd nici macar cel mai mic detaliu de securitate. Unul dintre modele a fost achiziționat și de Teatrul de Stat Romen de la Moscova. 

“Am căutat cea mai potrivită variantă de a transporta peste tot în lume bijuteriile pe care le folosim în show-ul Șatra- Noi, Tiganii. Gandiți-vă ca purtăm cu noi pentru acest show peste 75 de kg de aur sub forma de brățări, cercei, salbe, curele, etc. Avem și monturi cu pietre prețioase. Deci, nu e de ici-colo”, spune Bobrov Paul - Directorul Teatrului Romen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel