Britney Spears, situație dramatică. Nevoită să renunțe

Britney Spears, situație dramatică. Nevoită să renunțe
Britney Spears, situație dramatică. Nevoită să renunțe

Britney Spears renunţă la carieră pentru o perioadă nedeterminată pentru a fi alături de tatăl ei, aflat în convalescenţă.

Britney Spears a decis să renunţe pentru o perioadă nedeterminată la cariera sa artistică pentru a fi alături de tatăl ei, într-o perioadă în care acesta se află în convalescenţă după o afecţiune gravă, informează vineri Press Association. Celebra cântăreaţă pop a spus că doreşte să îi sprijine pe membrii familiei sale, întrucât şi aceştia au sprijinit-o întotdeauna.

Ea a dezvăluit că a decis să îşi amâne turneul în sistem de rezidenţă intitulat 'Britney: Domination', pe care urma să îl susţină în Las Vegas. Vedeta le-a mulţumit fanilor pentru sprijinul lor în perioada în care tatăl ei a fost bolnav. Jamie Spears, tatăl cântăreţei americane, a suferit o ruptură de colon şi a fost supus unei complicate operaţii chirurgicale în Las Vegas. După 28 de zile petrecute în spital, el a fost externat şi în prezent îşi petrece convalescenţa la domiciliu.

Citește și: Concerte 2019 - Lista completă a starurilor ce vor cânta în România

Așteaptă o recuperare completă

De asemenea, Britney Spears a anunţat că îşi amână toate angajamentele sale oficiale în perioada în care va rămâne alături de tatăl ei. Medicii se aşteaptă ca tatăl vedetei americane să beneficieze de o recuperare completă. Reprezentanţii cântăreţei Britney Spears au precizat că fanii care se află în posesia unor bilete pentru show-urile afectate de decizia vedetei pop vor beneficia de o achitare integrală a contravalorii acestora.

”Apreciez rugăciunile și sprijinul acordat familiei mele în această perioadă. Mulțumesc și vă iubesc pe toți ... mereu.” se încheie mesajul lui Britney Spears pe Facebook, ăntr-o postare însoțită de o poză de familie, din copilăria sa.

Citește și: Britney Spears, donații pentru copiii bolnavi de cancer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel