Urmărește emisiunea live


British School of Bucharest, burse pentru anul academic 2018 – 2019

Cei care doresc să studieze la British School of Bucharest (BSB), singura școală din București cu toți profesorii vorbitori nativi de limbă engleză, au acum ocazia de a se înscrie pentru programul de burse pe care școala îl oferă.

BSB a dat startul programului de burse pentru anul academic 2018 - 2019, în care oferă burse de până la 100% din taxa de școlarizare. Pot aplica pentru acest program toți elevii cu vârste cuprinse între 13-16 ani care își doresc să studieze la British School of Bucharest și, astfel, să descopere excelența educației britanice. Înscrierile se pot face până pe 17 ianuarie 2018, ora 17:00. Procesul de selecție include testări la matematică, engleză, un test de abilități cognitive, precum și un interviu cu reprezentanții școlii.

La British School of Bucharest studiază elevi de aproximativ 50 de naționalități. Scopul principal al BSB este să ofere fiecărui student, atât din punct de vedere educațional, cât și social, abilitățile necesare pentru societatea viitorului.

"Copiii vin la British School of Bucharest cu experiențe diverse și împreună creăm un mediu cu adevărat internațional, în care încurajăm fiecare student să-și îndeplinească potențialul academic, concentrându-ne pe educația completă a elevilor noștri. Beneficiile unei educații echilibrate, unde oportunitățile de dezvoltare extra-curriculare și cele de leadership completează studiile academice, sunt dovedite prin rezultatele excelente obținute în mod constant de studenții noștri. Sunt convins că succesul continuu este, de asemenea, un rezultat al atenției noastre și al angajamentului de a ne asigura că fiecare copil de la BSB își atinge la cel mai înalt nivel potențialul și că va intra în învățământul universitar complet pregătit, cu încredere deplină în el", a precizat Philip Walters, directorul British School of Bucharest.

Şansa de a continua să studieze la universități de top

Rezultatele studenților la examenele externe pentru IGCSE și A Level sunt cu mult peste media globală și sunt comparabile cu cele mai importante realizări ale școlilor independente din Marea Britanie, oferind absolvenților BSB șansa de a continua să studieze la universități de top din Marea Britanie, SUA, Canada, Europa și multe altele. În prezent, absolvenții British School of Bucharest studiază în universități din UK precum UCL, LSE, Warwick, Bath, Edinburgh, Queen Mary’s și Bristol, dar și în cele din Groningen, Amsterdam și Varșovia.

Pentru a primi formularul de înregistrare pentru programul de burse, precum și alte detalii, puteți contacta British School of Bucharest prin e-mail, la adresa: [email protected].

[citeste si]

British School of Bucharest, înființată în anul 2000, este o școală internațională ce oferă copiilor cu vârste cuprinse între 2-18 ani șansa să studieze după programa britanică, sub îndrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleză și cu experiență în predarea sistemului de învățământ britanic. Numărul redus de elevi pe care un profesor îl are în clasă permite asigurarea unui mediu de învățare personalizat, în care elevii sunt susținuți și încurajați să își dezvolte calitățile și abilitățile proprii. Școala oferă un mediu pozitiv, stimulativ, sigur și protector, care încurajează îndeplinirea potențialului individual și creșterea încrederii în sine, în toate domeniile: academic, social și personal, cu accent pe inovare, creativitate, colaborare și învăţare activă.

Informații suplimentare despre școală pot fi găsite accesând www.britishschool.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel