BRIT AWARDS 2018: S-au stabilit cei mai buni cântăreţi solo

foto: captura video
foto: captura video

Dua Lipa şi Stormzy au fost desemnaţi cei mai buni cântăreţi britanici solo la BRIT AWARDS 2018.

Noua revelaţie a muzicii R'n'B britanice Dua Lipa a câştigat miercuri seară trofeul Brit Award pentru cea mai bună artistă feminină a anului, în timp ce rapperul Stormzy a fost încoronat la categoria masculină, suflându-i trofeul lui Ed Sheeran, relatează AFP.

Dua Lipa, 22 de ani, una din puţinele artiste care au depăşit un miliard de vizualizări pe YouTube, cu hitul său 'New Rules', le avea ca rivale în această categorie pe artistele Paloma Faith, Kate Tempest, Jessie Ware şi Laura Marling. La primirea trofeului, Dua Lipa a declarat că speră să vadă şi alte femei pe scenă, mai multe femei primind recompense şi mai multe femei conducând lumea. Stormzy, 24 de ani, a lansat primul său album în 2017 intitulat 'Gang Signs & Prayer' foarte bine primit de critică.

La categoria cel mai bun cântăreţ britanic solo, el rivaliza cu Ed Sheeran, Liam Gallagher (ex-Oasis), Loyle Carner şi Rag'n'Bone Man.

De asemenea trupa de rock americană Foo Fighters a primit un Brit Award pentru cel mai bun grup internaţional, devansând în această categorie trupele Haim, The Killers, LCD Soundsystem şi Arcade Fire.

[citeste si]

Recital Liam Gallagher în memoria victimelor atentatului de la Manchester Arena

Fostul lider al trupei Oasis Liam Gallagher a susţinut miercuri seară un recital la gala Brit Awards în memoria celor care au murit în atentatul de la Manchester Arena de anul trecut, relatează EFE. Gallagher a interpretat piesa 'Live Forever' al fostei trupe Oasis, inclusă în albumul de debut al grupului, 'Definitely Maybe', lansat în 1994.

Artistul născut în Manchester a cântat piesa în locul vedetei Ariana Grande, care trebuia să participe la acest omagiu în memoria celor 22 de persoane, care au murit la concertul susţinut de această artista americană pe stadionul Manchester Arena, la 22 mai 2017. Având în vedere că s-a îmbolnăvit, Ariana Grande nu a putut veni la gala Brit Awards pentru a susţine acest recital şi a fost înlocuită cu Liam Gallagher

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel