Brigitte Sfăt, la Teo, în lacrimi. Ce a spus despre Ilie Năstase

Brigitte Sfăt, în platoul emisiunii "Teo Show", a făcut dezvăluiri dureroase despre viaţa sa.

"Am avut un moment în viață în care mi-am văzut moartea cu ochii. Am ajuns la spital cu hematom pe splină și fisură pe craniu. Citeam biblia, iar el s-a retras și eu am fugit în picioarele goale. Apoi m-am pocăit și l-am cunoscut pe Iisus.

Nu sunt fericită. Nu mai caut nimic. Eu nu sunt căsătorită cu Ilie în fața lui Dumnezeu. Problemele au culminat când Ilie a iubit alte femei și când am ajuns pe un pat de spital din Austria singură crezând că am cancer și n-a fost nimeni lângă mine.

Problema mea nu a fost doar că am fost înșelată. Am devenit frustrată pentru că aveam 8 kg în plus în corp pentru că aveam trei tumori. Erau 60% șanse să fie maligne. Prietenii lui spuneau că vreau să-l țin lângă mine prin o boală falsă. M-am pus în genunchi și m-am rugat la Dumnezeu să fiu iubită ca să mă mai simt femeie din nou.

[citeste si]

Am început să trăiesc pentru mine. Mi-am dat seama că dacă eu sunt fericită, cei din jurul meu vor fi și ei fericiți. Eu pur și simplu am stat foarte mult și m-am gândit care este diferența între iubire și a pierde", a spus Brigitte Sfăt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel