Brigitte Sfăt a părăsit plângând casa lui Ilie Năstase! “Dacă nu plec în 48 de ore îmi pierd…”

Telenovela dintre Brigitte Sfăt, încă soția lui Ilie Năstase, și marele fost tenisman continuă. 

Întoarsă din vacanța în care a fost cu iubitul tinerel, Brigitte a fost somată de către Ilie Năstase să-și strângă toate lucrurile din casa în care au locuit împreună, în timpul mariajului, și să  părăsească locuința. Acest lucru a afectat-o vizibil pe frumoasa brunetă, care a decis să povestească întâmplarea printre lacrimi, într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare.

Brigitte Sfăt și-a acuzat soțul, pe Ilie Năstase, în repetate rânduri de infidelitate. Se pare că acum decizia de a divorța și a se separa este definitivă, mai ales că Brigitte a golit deja casa lui Năstase, și-a luat toate lucrurile și a anunțat că nu se va mai întoarce niciodată acolo.

 (oar_w460)

„E totul pus în valiză. Nu am făcut-o pentru un bărbat, am, făcut-o pentru mine, pentru că m-am săturat să fiu înșelată și să trăiesc știind că soțul meu caută pe Messenegerul făcut de mine și pe Facebook-ul făcut de mine femei. Că vorbește cu ele și le abordează. Este foarte aiurea să taci și să înghiți. Aceasta este casa mea, casa unde am buletinul, mi-a zis că dacă nu plec în 48 de ore îmi pierd gențile, Hermes-urile, dar eu mi-am dat seama de faptul că oricum i-a părut rău că le-a cumpărat și a venit după ele în urmă cu două săptămâni. Nu am ce să spun mai mult decât că fiecare își trăieste viața. Rostul meu aici s-a încheiat, am avut un rost 8 ani de zile pentru a pune la îndoială această casă, pentru a pune la îndoială viață unui om. 

(oar_w460)

Captura video

Am crezut că o să-și revină și că o să se schimbe, că o să fie un om devotat, așa cum mi-a promis la început. Amănunte nu vreau să dau, spun doar că 7 ani de zile nu l-am înșelat nici măcar cu gândul și că am muncit ca un câine, că toată lumea m-a văzut, m-a văzut lumea cu mașini pe care mi le-am cumpărat în leasing. Am pornit pe drumul ăsta nu întinzând mâna, am doi copii din altă relație și am fost invidiată, am fost arătată cu degetul, pentru ce? Pentru că am tăcut și am înghițit. Soțul meu era cu alte femei, dar nu am vrut să-l fac de râs.

Dar toate astea s-au încheiat când m-am trezit pe patul de spital singură, singură, crezând că am cancer. Apoi m-am trezit în situația că din cauza faptului că s-a culcat cu alte femei, am luat o boală din care se făcea cancer la ovare, atunci m-am trezit la realitate, dar nu am avut puterea să plec din viața lui. Azi mi-am luat toate lucrurile din casa în care am muncit 5 ani de zile și nu am ieșit nicăieri. Toate pozele mele au fost aruncate într-un colțisor cu răutate, iar aici în cameră au fost aduse femei, știind că oglinda asta am cumpărat-o eu cu 1800 de euro, cu banii mei munciți, că eu nu am luat bani de la el. 

Vreau viața unei femei care să trăiască în pace toată viața. E ultima dată când am venit aici, de data asta am pus punct definitiv”, a povestit Brigitte, plângând în hohote, semn că are regrete și că nu se aștepta totuși să se ajungă aici într-un final, dorindu-și ca Ilie Năstase să revină la sentimente mai bune.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel