Brian Hoyt Yee, secretar de stat adjunct al SUA pentru Europa și Eurasia, DEMISIE

Departamentul de Stat al SUA a confirmat că Brian Hoyt Yee, secretar de stat adjunct al SUA pentru Europa și Eurasia, și-a dat demisia. 

Răspunsul Departamentului de Stat a confirmat că Brian Hoyt Yee și-a informat colegii de la Departamentul de Afaceri Externe despre demisie. El a fost în această poziție din 2013. 

Fostul șef al misiunii OSCE în Bosnia-Hertegovina Jonathan Moor ar urma să-i ia locul lui Brian Hoyt Yee. El este menționat neoficial. 

[citeste si]

Al Jazeera, care a transmis această informație, scria în luna noiembrie a anului trecut, că Brian Hoyt Yee ar urma să fie numit ambasador al Statelor Unite în Macedonia. 

Hoyt s-a aflat în fruntea Biroului care se ocupă de relațiile SUA cu statele din Centrul și Sud-Estul Europei, inclusiv România. 

Susținător #REZIST?

În luna februarie a anului trecut, el a fost în România, unde s-a întâlnit cu presa ”deontoloagă”. El a afirmat atunci că participarea multinaționalelor la proteste ar fi ilegală, totuși a lăudat protestele, afirmând că ”demonstrațiile nu au fost o surpriză, ci au fost o inspirație”. VEZI AICI: Hoyt Lee, la discuții cu presa "deontoloagă": Participarea multinaționalelor la proteste ar fi ilegală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel