BREXIT, LOVITURĂ pentru șoferii români. Termen limită

Preconizata ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană se răsfrânge și asupra posesorilor de mașini cu volan pe partea dreaptă.

Registrul Auto Român anunță proprietarii de vehicule cu volan pe partea dreaptă că le pot înscrie în circulație doar până la sfârșitul lunii. Decizia vine ca urma a preconizatei ieșiri a Marii Britanii din UE.  Drept urmare a acestei decizii târgurile sunt pline de astfel de mașini care nu mai au căutare, deși sunt ieftine. Pentru a putea fi înmatriculată, de la 1 Aprilie, mașina ar trebui să aibă volan pe partea stângă. Acest lucru se poate face în service-uri autorizate și costă aproximativ 1.000 de euro.

Polițiștii rutieri spun că mașinile deja înmatriculate pot circula pe drumurile publice, dar atrag atenția asupra faptului că astfel de vehicule sunt foarte greu de condus mai ales la efectuarea manevrei de depășire, lucru care obligă șoferul să iasă cu jumătate de mașină pe sensul opus pentru a se putea asigura. Această manevră poate avea efecte dezastruoase din pricina lipsei vizibilității. 

Vezi și: BREXIT. Dăncilă: Pregătiți pentru orice scenariu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel