Brexit. Theresa May: Cel mai grav lucru pe care l-am putea face e...

Theresa May
Theresa May

Premierul britanic Theresa May a afirmat că ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană nu trebuie să eşueze şi că guvernul trebuie să se concentreze pe realizarea Brexit-ului, relatează duminică Reuters.

Şefa guvernului de la Londra încearcă să obţină modificări la pachetul de măsuri privind Brexit-ul înainte de un alt vot în parlament. În cazul în care nu va reuşi, dna May va trebui să decidă dacă va amâna Brexit-ul sau riscă să pună în pericol cea de-a cincea mare economie a lumii prin ieşirea din blocul comunitar fără un acord pe 29 martie.

„Concentrarea noastră pe realizarea Brexit-ului trebuie să fie absolută”, a declarat May unor militanţi ai Partidului Conservator sâmbătă, potrivit BBC. „Nu trebuie să facem, şi nu vom face, să eşueze ceea ce este cel mai mare exerciţiu democratic din istoria acestei ţări. În etapele finale ale acestui proces, cel mai grav lucru pe care l-am putea face este să ne pierdem concentrarea pe realizarea Brexit-ului, a spus premierul britanic.

Trei miniştri ai cabinetului britanic au făcut cunoscut în mod public că vor susţine eforturile de amânare a Brexit-ului dacă parlamentarii vor respinge planul lui May pentru un nou acord cu Uniunea Europeană, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel