Urmărește emisiunea live


Brexit. Jeremy Hunt, promisiune privind ieşirea din UE

Jeremy Hunt
Jeremy Hunt

Jeremy Hunt, ministru de Externe candidat pentru funcția de premier britanic, a declarat că va decide ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană la 31 octombrie, fără un acord, dacă până la începutul acelei luni nu va exista nicio înțelegere.

În calitat de candidat pentru a o succeda pe Theresa May, Jeremy Hunt a declarat că este de datoria lui să se asigure că Brexit va avea loc la timp. "Diferența dintre mine și Boris nu este atât de mare pe cât spun oamenii", a declarat Hunt, relatează site-ul agenției Reuters, citat de Mediafax.

"La începutul lunii octombrie, dacă nu va exista nicio perspectivă privind existența unei înțelegeri care să treacă în Parlament, atunci vom ieși la sfârșitul lunii octombrie, așa cum le-am promis oamenilor", a adăugat acesta. Boris Johnson și Jeremy Hunt sunt singurii candidați rămași în cursa pentru ocuparea funcțiilor de președinte al Partidului Conservator și de premier al Marii Britanii, după ce Michael Grove a fost eliminat în urma votului de săptămâna trecută al parlamentarilor conservatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel