BRD BUCHAREST OPEN: SIMONA HALEP, principala favorită. Ce nume de top vin la BUCUREȘTI între 5 și 13 iulie

BRD BUCHAREST OPEN. SIMONA HALEP. 32 dintre cele mai importante jucătoare de tenis ale momentului vor participa, în perioada 5-13 iulie, la BRD BUCHAREST OPEN, primul turneu WTA organizat în România. Cap de afiș va fi SIMONA HALEP, LOCUL 3 în CLASAMENTUL WTA.

Vezi și: BILETE BRD BUCHAREST OPEN: Ce PREȚ au BILETELE și cum pot fi CUMPĂRATE


BRD BUCHAREST OPEN. SIMONA HALEP. Alături de SIMONA HALEP, la Arenele BNR din București vor performa și alte reprezentante de marcă ale sportului alb, precum Roberta Vinci (locul 20 în clasamentul WTA), Klara Koukalova (locul 30 în clasamentul WTA), Karin Knapp (locul 49 în clasamentul WTA) sau Annika Beck (locul 51 în clasamentul WTA).

Citește și: SIMONA HALEP A ABANDONAT în optimi la 's-Hertogenbosch, după ce câștigase primul set

BRD BUCHAREST OPEN. SIMONA HALEP. România va fi reprezentată de SIMONA HALEP (locul 3 în clasamentul WTA), Monica Niculescu (locul 76 în clasamentul WTA), Alexandra Cadanțu (locul 81 în clasamentul WTA) și Irina Camelia Begu (locul 89 în clasamentul WTA).

BRD BUCHAREST OPEN. SIMONA HALEP. "Suntem mândri că am putut aduce acest turneu în România și că, alături de cele 32 de jucătoare din tabloul principal, vom putea oferi spectatorilor un spectacol sportiv de excepție. Este cu atât mai important pentru noi cu cât acesta este primul turneu WTA organizat vreodată în România", a declarat George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.

BRD BUCHAREST OPEN. SIMONA HALEP. În cadrul turneului BRD BUCHAREST OPEN vor fi puse în joc premii în valoare de 250.000 de dolari, iar marea câștigătoare va primi și 280 de puncte WTA.

.

Vezi și: SIMONA HALEP, campioana fanilor. Cine a ieșit JUCĂTOAREA lunii mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel