”Bravo, ai stil! All Stars”. Silvia - Iuliana, CONFLICT. SCANDAL după emisiune: Circ și mahala- VIDEO

Silvia a intrat în conflict cu Iuliana și Marisa. Deși are susținătorii săi, fiind pe primul loc de ceva timp în ceea ce privește notele publicului, Silvia este criticată pentru circ și stil. 

”Efectiv m-ai scos din minți astăzi. O faci intenționat pentru că ești în cădere și de asta faci asta. Las-o încolo de sensibilitate. Efectiv, îmi afectezi starea mea. Toți venim, râdem.” i-a spus Silvia Iulianei. 

Iuliana i-a spus că dacă ar fi fost criticată de jurați așa cum a fost ea, nu ar fi stat în emisiune. ”Nu compara reacțiile mele cu ale tale, pentru că ale tale sunt mult mai urâte”, i-a răspuns Iuliana. Întrebată și Marisa despre această situație, ea i-a spus Silviei că i-a copiat ținuta. ”Ești o mincinoasă, nu vreau să fii victima mea, dar ești o mincinoasă. Ea minte și când respiră” a continuat Silvia. 

Conflictele integrale, în video de mai jos: 

După această emisiune, pe Facebook, a pornit un val de reproșuri: 

”Dragi realizatori! dupa emisunea de astazi, 04.04.2018, din toata inima va implor sa ne explicati de ce o tineti in concurs pe concurenta Silvia? Stil? Comportament? Atitudine? Tonalitate? Domnilor jurati chiar nu sunteti deranjati de circul Silviei?! Este foarte obositoare, iar noi dupa serviciu ne-am dori relaxare -distractie. Multumim anticipat pentru intelegere!” a scris o telespectatoare. 

”E totul o facatura, un circ si o mahala. Pacat de Botezatu ca se complace intr-o asa balacareala. Pacat! El era un nume in moda, acum e doar o marioneta.”

[citeste si]

”Unde este stilul Silviei, că astăzi parcă era soția clovnului?!”

”Aveti dreptate , în ceea ce o privește pe Silvia , am impresia ca jurații ii dau stele de frica , cum sa ne inspire (asta e rostul emisiunii, asa s-a spus) o peruca hidoasa, sau un machiaj fără sprancene , pantofi cu trei numere mai mari etc!” 

”Asa este juratii dau stele de frica, nu este normala atitudinea Silviei si módul in care se imbraca, nu are nimic frumos dar juratii cand o vad "nu am ce sa spun , esti extraordinara”. bataie de joc fata de noi publicul !!!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel