”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, scandal: Am asistat la o scenă foarte urâtă

„Bravo, ai stil!”
„Bravo, ai stil!”

După prima gală eliminatorie de la "Bravo, ai stil! All Stars", concurentele sunt pregătite pentru o nouă săptămână de foc.

Cele zece concurente sunt gata să dea totul pentru a face o impresie bună juraților și să dovedească că își merită locul în cadrul competiției "Bravo, ai stil! All Stars". Deși toate vor să pășească cu dreptul în această nouă săptămână, divergențele dintre ele continuă.

"Am asistat la o scenă foarte urâtă, în care Silvia o înjură pe Marisa", spune Andreea. În apărarea ei, Silvia le răspunde colegelor sale. "Eu sunt obișnuită ca în acest concurs cele mai slabe concurente să sară la beregata mea și chiar n-am nimic împotrivă. (...) Eu sunt obișnuită, Marisa, ca tu, și alte persoane să fiți "victimele mele". Eu sunt "călăul"!", a spus Silvia. "Cireașa de pe tort" vine tot din partea Silviei care o consideră pe Marisa o concurentă slabă, notează wowbiz.ro.

"Marisa, ești o concurentă "slăbuță" din punctul meu de vedere. Poate ești bună în timpul liber, dar în concurs nu mă convingi (...) Aș vrea să văd mai mult (...). Tu asta prezinți cam în fiecare săptămână", i-a spus Silvia Marisei.

[citeste si]  

Prima eliminare

Amintim că prima concurentă eliminată a fost Irina, cu 0,4% din voturile publicului. Ea a primit și cel mai mic punctaj de la jurați, 1 pe linie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel