"Bravo, ai stil! All Stars", 6 aprilie 2018. Cătălin Botezatu, dezamăgit. Ce spune Raluca Bădulescu

BRAVO AI STIL ALL STARS
BRAVO AI STIL ALL STARS

Vineri, la "Bravo, ai stil! All Stars", Marisa este "luată pe sus" de către colege, atunci când își face apariția pe podiumul defilărilor, din cauza ținutei pe care o poartă.

"Bravo, ai stil! All Stars", 6 aprilie 2018. Iuliana susține că a purtat o ținută aproape identică cu cea pe care o are astăzi Marisa. "Eu am purtat ținuta asta, fix cu aceleași botine, rochia era un pic diferită și cu aceeași plasă pe cap", a spus Iuliana.

"Bravo, ai stil! All Stars", 6 aprilie 2018. Și nu doar Iuliana afirmă că Marisa a abordat același styling cu al ei, dar și unii dintre jurați remarcă elemente care s-au regăsit, la alte concurente, în edițiile anterioare ale competiției.

"Bravo, ai stil! All Stars", 6 aprilie 2018. Raluca Bădulescu, deși apreciază apariția Marisei, este plictisită de estetica mult abordată și reinterpretată în competiția stilului. "Este cumplit de asemănătoare ținuta cu cele pe care le-ai mai purtat și tu și Iuliana. (...) Eu nu am cum să punctez pozitiv ținuta aceasta", spune Raluca Bădulescu.

[citeste si]

"Bravo, ai stil! All Stars", 6 aprilie 2018. Marisa se simte nedreptățită și ripostează, spunând că nu avea de unde să știe ce ținute s-au purtat în toate edițiile show-ului, însă jurații aveau alte așteptări de la concurentă. "Trebuia să te informezi când ești o câștigătoare!", îi spune Cătălin Botezatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel