“Bravo, ai stil! All Stars”, 3 aprilie 2018. Cătălin Botezatu, mesaj ferm la adresa Silviei

Marți, la "Bravo, ai stil! All Stars", povestea inedită a Silviei îi amuză pe toți cei prezenți în platoul emisiunii difuzate la Kanal D.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 3 aprilie 2018. Concurenta se îndreaptă vertiginos spre fabrica de vise, dar oare ținuta vestimentară propusă de aceasta va fi pe placul juraților? Raluca Bădulescu apreciază ținuta atipică și trucurile stilistice ale Silviei: "Îmi place cum ți-ai făcut părul. Și fundițele pe care ți le-ai prins în păr. Ținuta este foarte frumoasă, ador faptul că ai asortat-o cu pantofi sport. Bravo! Felicitări!", va spune jurata.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 3 aprilie 2018.  În schimb, Cătălin Botezatu consideră că ținuta vestimentară a Silviei este una corectă din punct de vedere stilistic, dar mult prea simplă. "Faptul că ai venit cu un corset alb, nu este cine știe ce pentru tine. Că ne-ai obișnuit să vii cu ținute wow. Ești mult prea simplă. Nu am ce să demontez din ținuta ta, e un outfit la care nu poți umbla", adaugă Cătălin Botezatu.

[citeste si]

“Bravo, ai stil! All Stars”, 3 aprilie 2018. Ce are de spus Maurice Munteau cu privire la outfitul Silviei și dacă va primi aceasta steluțele atât de necesare veți putea afla urmărind ediția de marți a show-ului "Bravo, ai stil! All Stars", difuzată la 16:30, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel