“Bravo, ai stil! All Stars”, 28 februarie 2018. Cătălin Botezatu, către Silvia: S-a întâmplat ceva neașteptat

Silvia, Bravo, ai stil!
Silvia, Bravo, ai stil!

După ce în ediția de marți a refuzat să își poarte ținuta concepută chiar de ea în atelierul emisiunii Bravo ai stil! All Stars, invocând diverse motive, miercuri Silvia primește o a doua șansă. 

“Bravo, ai stil! All Stars”, 28 februarie 2018. În ediția de miercuri, 28 februarie, difuzată la ora 16:30, la Kanal D, Silviei i se acordă o a doua șansă, iar concurenta de la "Bravo, ai stil! All Stars" acceptă o nouă provocare.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 28 februarie 2018. "Ieri s-a întâmplat ceva neașteptat în atelier, din toate punctele de vedere. Nu spun doar că atitudinea Silviei a fost una nepotrivită, ci că, poate, nu s-a înțeles foarte bine tema propusă. Eu împreună cu colegii mei îți dăm o a doua șansă, nu de alta, dar cel puțin vreau să cred că ești o profesionistă și că ce s-a întâmplat ieri a fost doar o eroare", îi spune Cătălin Botezatu concurentei, înainte să îi lanseze provocarea stilistică. Nici la rugămințile insistente ale juraților, Silvia nu a vrut să îmbrace ținuta.

[citeste si] 

“Bravo, ai stil! All Stars”, 28 februarie 2018.  Își va lua oare, astăzi revanșa și va realiza o ținută impecabilă? Va reuși să îi impresioneze pe aceștia sau tema propusă o va pune in dificultate? Rămâne de văzut de la ora 16.30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel