Bravo, ai stil! All Stars, 26 mai 2018. "Nu mă amuză. Îți scad două puncte"

Bravo, ai stil! All Stars, 26 mai 2018. "Nu mă amuză. Îți scad două puncte"
Bravo, ai stil! All Stars, 26 mai 2018. "Nu mă amuză. Îți scad două puncte"

"Bravo, ai stil! All Stars", 26 mai 2018: Iuliana a fost taxată, în gală, de Maurice Munteanu din cauza poveștii care a însoțit momentul concurentei. 

"Bravo, ai stil! All Stars", 26 mai 2018: Iuliana a fost prima concurentă care și-a prezentat momentul în Gală. "Așa cum mă așteptăm să te îmbraci în această Gală, așa te-ai îmbrăcat. Există un punct în plus care îmi place foarte mult, culoarea rochiei, este o nuanță foarte frumoasă și foarte în vogă. Eu aș fi pus alte sandale. (...) Îmi place ce porți astăzi pe cap, dar să știi că, având în vedere că suntem într-o Gală, și contează foarte mult momentul (n.r. artistic), eu am să îți scad două puncte pentru poveste. (...) Este o poveste care pe mine nu mă amuză nici măcar în glumă", a spus Maurice Munteanu.

"Bravo, ai stil! All Stars", 26 mai 2018: Raluca Bădulescu a păsuit-o pentru momentul pus în scenă, deoarece ținuta a fost una bună. Iulia Albu, în schimb, i-a schimbat povestea să nu pară atât de sumbră, a apreciat accesoriul marca Philip Tracey, dar și fashion editorul i-a scăzut din punctaj. "Este o poveste cam urâtă, ce-i drept dar eu am să o interpretez altfel. (...) Apreciez că porți roșu, însă atunci când vedem o rochie pe podium și vrem să copiem ceva este bine să nu arate că un gard atârnat, ceea ce s-a întâmplat cu ținuta ta din această seară", este părerea Iuliei Albu.

"Bravo, ai stil! All Stars", 26 mai 2018: Lui Cătălin Botezatu nu i-au plăcut rochia și momentul.

"Bravo, ai stil! All Stars", 26 mai 2018: În cele din urmă, concurenta a primit următoarele note: 3 de la Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Iulia Albu, 4 de la Raluca Bădulescu.

Vezi și: Bravo, ai stil! All Stars, 26 mai 2018. Eliminare în gala "Invitație la nuntă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel