“Bravo, ai stil! All Stars”, 24 martie 2018. GALA "Candy Land". Botezatu: Singura care s-a chinuit

„Bravo, ai stil!”
„Bravo, ai stil!”

Sâmbătă, 24 martie, la “Bravo, ai stil! All Stars”, urmează o nouă gală incendiară.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 24 martie 2018. În Gala de sâmbătă seară a show-ului "Bravo, ai stil! All Stars", difuzată imediat după "Exatlon", Denisa pare că are rețeta perfectă și ingredientele ideale pentru a-i îndulci pe jurați cu outfitul ei, în concordanță cu tematică propusă de aceștia, "Candy Land". Creativitate, viziune, culoare, stil și grație, acestea sunt atuu-urile care o ajută pe concurentă să primească comentarii în consecință.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 24 martie 2018. "Apreciez că ești singura de până acum care s-a chinuit să aducă în platou o butaforie frumoasă, a avut toate ingredientele unei prăjituri spectaculoase, din punct de vedere vestimentar. Ținuta ta, și din față, și din spate, este perfectă!", va spune Cătălin Botezatu.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 24 martie 2018. "Mi se pare cea mai coerentă ținută, îmi place accesoriul de pe cap, îmi place unitatea stilistică a ținutei. Mi-ai topit inima cu ținuta asta!", a adăugat Maurice Munteanu.

[citeste si]

“Bravo, ai stil! All Stars”, 24 martie 2018. Momentul spectaculos pus în scenă de concurentă îl veți putea urmări în ediția de sâmbătă a Galei "Bravo, ai stil! All Stars", difuzată imediată după "Exatlon", la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel