“Bravo, ai stil! All Stars”, 22 martie 2018. Silvia, provocare pentru Becali

Bravo, ai stil! All Stars, 21 mai. Silvia, apariție șocantă
Bravo, ai stil! All Stars, 21 mai. Silvia, apariție șocantă

Silvia îi uimește pe cei prezenți în platoul emisiunii "Bravo, ai stil! All stars".

“Bravo, ai stil! All Stars”, 22 martie 2018. Îmbrăcată într-o ținută îndrăzneață, cu un make-up nonconformist cu care i-a obișnuit pe jurați, dar și cu o poveste ieșită din comun, concurenta se bucură de aprecierea juraților care se arată încântați peste măsură de alegerile vestimentare ale fetei.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 22 martie 2018.  Aflată în fața celor trei jurați, Maurice Munteanu se arată îndreptățit în a-și expune o "viziune televizată", în ceea ce o privește pe Silvia. Acesta îi prevede un viitor strălucit concurentei, atribuindu-i în spirit de glumă, un statut de invitat în emisiunile sportive. Outfitul prezentat de Silvia și povestea care îi conturează ținuta vestimentară o plasează direct în tribună, alături de greii fotbalului românesc. "Mi se pare că ai putea face o carieră din a fi invitată în emisiuni sportive! Mi-aș dori foarte tare să te văd într-un cu Mitică Dragomir și cu Becali. Am această viziune cu voi trei în platou, tu între ei, discutând despre diverse lucruri care au legătură cu lumea sportului, cu lumea fotbalului. Mi se pare că ai avea replică", își exprimă juratul dorința.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 22 martie 2018. La auzul acestora, concurenta Silvia lansează public provocarea pentru cei doi mari oameni din lumea fotbalului. "Mitică, Gigi, vin! Pregătiți-vă! (...) Îi provoc pe Gigi și pe Mitică!", spune aceasta cu zâmbetul pe buze.

[citeste si]

“Bravo, ai stil! All Stars”, 22 martie 2018. Întreg momentul îl veți putea urmări în ediția de joi a show-ului "Bravo, ai stil! All Stars".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel