”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 17 februarie 2018. ELIMINARE într-o gală incendiară

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 17 februarie 2018. Sâmbătă seară, începând cu ora 23.15, va avea loc o nouă gală ”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, la Kanal D.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 17 februarie 2018, CONCURENTA ELIMINATĂ. Emoții mari pentru concurente, care s-au pregătit intens pe parcursul săptămânii. Au ridicat ștacheta în gala trecută, când a plouat cu note de 4 și 5, jurații fiind extrem de impresionați. Gala s-a deschis cu Larisa în forță, iar Maurice, Iulia și Raluca nu au avut decât cuvinte de laudă la adresa ei. Surpriza a venit din partea Ilincăi Vandici. "Această gală este fără eliminări", a spus prezentatoarea la finalul emisiunii de sâmbătă. În acest context, emoțiile pentru gala de sâmbătă sunt cu atât mai mari.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 17 februarie 2018, CONCURENTA ELIMINATĂ. De menționat că ținutele create de concurentele „Bravo, ai stil! All Stars" vor face fericiți copiii supradotați din centre de plasament, prin intermediul fanilor emisunii. începând cu data de 13 februarie, ținutele concepute de concurente în atelierul de croitorie al emisiunii, vor putea fi licitate pe pagina atelier.kanald.ro, fondurile urmând să fie donate Asociației Gifted Center Kristopher, în scopul susținerii proiectului Școala de Excelență Kristopher. Acest proiect își propune să identifice și să susțină prin programe educaționale personalizate copiii cu o inteligență peste medie, aflați în centrele de plasament. Astfel, telespectatorii și fanii emisiunii vor putea să se bucure de ținuta pe care și-au dorit-o atât de mult, dar și de posibilitatea de a veni în sprijinul unor copii.

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 17 februarie 2018, CONCURENTA ELIMINATĂ. Amintim că, joi, Iuliana a fost ținta ironiilor colegelor ei de la "Bravo, ai stil! All Stars", care au acuzat-o că plânge "la comandă". Pentru că nu o dată, Iuliana nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi în platoul emisiunii, colegele ei au intrat la "bănuieli". Denisa a fost întrebată de prezentatoarea show-ului dacă ea crede că Iuliana plânge la comandă, iar răspunsul a fost unul neașteptat. "Nu întru în detalii! (...) Chiar nu vreau să creadă cineva că eu mi-aș dori să o văd pe ea plângând, dar deja începe!", a spus Denisa. "Cred că și acum va începe să plângă! Fiți atenți! Se filmează, de-asta! Când se filmează așa te ia... deodată", comentase Silvia.

[citeste si]  

"BRAVO, AI STIL! ALL STARS", 17 februarie 2018, CONCURENTA ELIMINATĂ. Replicile acide, ironiile și ținutele cu stil au făcut deliciul săptămânii, urmând ca, în cadrul galei de sâmbătă, concurentele să-i uimească din nou pe jurați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel