”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii. Răsturnare de situație

”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D
”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D

”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D. În această seară, de la ora 23:00, urmează o nouă gală a emisiunii ”Bravo, ai stil”, la Kanal D. 

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Alexandra a primit 21,8% și Valeria 21,1%. Cele două sunt protejate de cei de acasă. 

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Irina, Alexandra, Raluca și Valeria sunt în pericol de eliminarea. Irina e salvată de notele din gală, iar Raluca de steluțele primite în această săptămână. 

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D În urma notelor date de jurați, clasamentul e următorul: 

(w670)

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Valeria e ultima concurentă din gală. Cătălin și Raluca i-au apreciat ținuta și alegerile din această seară. Monica i-a apreciat piesa și personajul. Maurice spune că nu i-a transmis emoție. Raluca i-a dat 3, Botezatu a punctat-o cu 3, Monica i-a dat nota 5, iar Maurice 2. 

(w670)

(w670)


"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Alexandra este următoarea concurentă a galei. Ea a adus în scenă povestea sa de viață, a dorului de tatăl său.

Ea a primit 2 de la Maurice și Botezatu, 1 de la Monica și 3 de la Raluca. 

(w670)

(w670)

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Irina intră în scenă. Ea a luat 3 de la Raluca, 4 de la Botezatu și Maurice și 5 de la Monica. 

(w670)

(w670)

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Corina este următoarea concurentă. Ea a primit 5 pe linie. 

(w670)

(w670)

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Elena este următoarea concurentă.A primit 5 de la Monica. 2 de la Raluca, Botezatu, Maurice. 

(w670)

(w670)

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Cristina este următoarea concurentă intrată în gală. Este prima ei gală. Raluca i-a spus că „promite”, nu de aceeași părere sunt Botezatu și Maurice. A primit note de 2 și 1 de la Maurice. 

(w670)

(w670)

"BRAVO, AI STIL!", 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Nadina e următoarea concurentă. Numărul ei a fost oprit de Raluca, după ce i-a scos tricoul unuia dintre bărbații care au ajutat-o să-și facă prezentarea. Nadina a luat note de 3, 4, 5. 

(w670) 

(w670)

(w670)


”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Andreea este următoarea intrată în scenă. Ea a primit 2, 3, 4, 5.

(w670)

”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Raluca e următoarea concurentă care intră în scenă. Ei i s-a reproșat că ținuta nu are legătură cu momentul. Ea a primit note de 1. 

(w670)

(w670)

”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Prima concurentă care intră în scenă este Bianca. Ei i s-a recomandat un număr mai plin de viață. A luat 3 pe linie. 

(w670)

(w670)

”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D  La masa juriului se află Monica Anghel. 

”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D Concurentele se vor duela în ținute. 

”BRAVO, AI STIL!”, 9 martie, live. Eliminarea serii la Kanal D DCNews transmite informații-cheie din gală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel