BRAVO, AI STIL, 25 mai 2019. Situație fără precedent! Decizia juriului șochează!

Ilinca Vandici în platoul emisiunii Bravo, ai stil!
Ilinca Vandici în platoul emisiunii Bravo, ai stil!

BRAVO, AI STIL, 25 mai 2019. O nouă ediție „Bravo, ai stil”, difuzată sâmbătă, la Kanal D, vine cu noi provocări pentru concurente. Este o GALĂ GLITTER GLAM, plină de surprize și momente șocante! Pentru prima dată în istoria show-ului, juriul ia o decizie fără precedent!

Este o situație fără precedent! Jurații salvează concurentele și le acordă a doua șansă. În ediția din această seară NU are loc nicio ELIMINARE.

Din cauza clasamentului, jurații iau o pauză și părăsesc platoul pentru a discuta. Evoluția concurentelor a stârnit un mare PROTEST în rândul juraților.

Clasament: Elena - pe primul loc, cu 11 puncte

Alina se situează pe ultimul loc, cu 6 puncte


Update 7: Ultima concurentă este Nadina, al cărei show este de-a dreptul incendiar. Concurenta încheie gala dinamic și exploziv. Jurații au rămas uimiți de apariția Nadinei. "Astăzi, ai fost magnetică. M-ai captat, deși nu sunt fanul tău", i-a spus Raluca Bădulescu. Prestația artistică i-a hipnotizat pe jurați. 

 Note: Cătălin Botezatu – 3; Raluca Bădulescu – 4; Maurice Munteanu - 3.

(w670)


Update 6: Raluca este concurenta cu numărul 6 din această ediție. Momentul concurentei a fost extrem de sexy, un dans la bară. Deși o critică mult pe Raluca, Maurice apreciază ținuta ei: "Le-a umilit pe astea", făcând referire la celelalte concurente. Cătălin Botezatu nu se declară cucerit de dansul la bară al Ralucăi. Din dorința de a se apăra, îl întrerupe pe jurat, lucru care îl scoate din sărite: "Mă lași să vorbesc?!". 

Note: Cătălin Botezatu – 2; Raluca Bădulescu – 4; Maurice Munteanu - 4.

(w670)


Update 5A cincea concurentă este Corina, care oferă un show cu totul special și inedit, interpretând live o melodie de-a Rihannei. Însă Cătălin Botezatu a apăsat Butonul roșu! Pesemne că numărul Irinei l-a plictisit maxim.

Corina și Irina sunt la cuțite în platou! Ambele concurente își aduc acuzații grave. Corina este văzută de celelalte concurente cea mai rea fată din gală.

Corina este aspru criticată de Cătălin Botezatu, din cauza ținutei, care l-a dezamăgit nespus de mult. "Sper că nu mă înjuri", i-a spus juratul concurentei.  

Note: Cătălin Botezatu – 2; Raluca Bădulescu – 3; Maurice Munteanu - 2.

(w670) 


Update 4: După numărul Irinei, a urcat pe scenă Alina. Jurații sunt contrariați, deoarece show-ul concurentei nu i-a impresionat. Nici ținuta Alina nu a fost apreciată, Raluca catalogând-o "foarte urâtă".

Note: Cătălin Botezatu – 2; Raluca Bădulescu – 2; Maurice Munteanu - 2.

(w670)


Update 3: A urmat Irina, care a oferit un show incendiar, cu care încinge atmosfera. La un moment dat, Irina are parte de un moment neplăcut: i s-a rupt ciorapul. Între Bianca și Irina are loc un schimb de replici dure, cea dintâi acuzând-o de falsitate și duplicitate.

Ținuta Irinei este pe gustul lui Maurice Munteanu, deși ciorapii nu ar trebui să fie în piesaj. În schimb, Raluca Bădulescu nu este deloc mulțumită de apariția concurentei. Coafura Irinei lasă de dorit. 

Note: Cătălin Botezatu – 3; Raluca Bădulescu – 3; Maurice Munteanu - 3.

 (w670)

Update 2: A doua concurentă care urcă pe scenă este Elena. Show-ul concurentei a fost pe placul Ralucăi Bădulescu, însă ținuta nu este..."atât de elegantă". Maurice o pune la zid pe Elena, despre care spune că nu are simțul umorului și nu este Regina modei. Singurul impresionat de ținuta Elenei a fost Cătălin Botezatu, care i-a acordat nota maximă admisă la jurizare.

Note: Cătălin Botezatu – 5; Raluca Bădulescu – 4; Maurice Munteanu - 2.

(w670)


Update 1: Bianca este prima concurentă care deschide Gala de sâmbătă seară. Irina o acuză pe concurentă că i-a furat ideea. Nici Cătălin Botezatu nu a fost impresionat de ținuta Biancăi. Pentru Raluca Bădulescu, concurenta este "Avatar pe lux". 

Note: Cătălin Botezatu – 3; Raluca Bădulescu – 4; Maurice Munteanu - 2.

(w670)

Tema din această ediție este GLITTER GLAM.


BRAVO, AI STIL, 25 mai 2019. Se anunţă o ediţie cu multă adrenalină, suspans, laude, dar şi acuzații. În timpul emisiunii, jurații iau o decizie șoc! Ilinca Vandici declară că este pentru prima dată în istoria show-ului când juriul ia o astfel de decizie. 

BRAVO, AI STIL, 25 mai 2019. În fiecare săptămână are loc câte o gală live unde o concurentă va părăsi emisiunea "Bravo, ai stil!". La fel se va întâmpla și în această seară, când fanii emisiunii trebuie să accepte că poate chiar preferata lor va părăsi emisiunea de fashion de la Kanal D!

BRAVO, AI STIL, 25 mai 2019. Rămâneți pe DCNews pentru a afla informații cheie din Gală, precum și ce concurentă va părăsi competiția sâmbătă seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel