”Bravo, ai stil!”, 23 martie. Eliminare! Maurice, criză de nervi: Te dai Arsenie Boca cu mine?!

Bravo, ai stil
Bravo, ai stil

BRAVO, AI STIL, 23 martie 2019. O nouă ediție „Bravo, ai stil”, difuzată sâmbătă, la Kanal D, vine cu noi provocări pentru concurente. Tema acestei ediții este una inedită!

„În această seară, concurenta care părăsește competiția este Alexandra, doar 6,7 la sută", a spus Ilinca Vandici.

Update 10: În urma notelor primite sâmbătă, pe primul loc s-a situat Irina, iar pe ultimul loc, Cristina.

Update 9: Ultima concurentă este Valeria. Gală cu ghinion pentru concurentă! Costumul a fost banal, nefiind pe placul lui Cătălin Botezatu. Victimizarea Valeriei este aspru taxată de Raluca Bădulescu: "Încetați cu victimizarea!". 

Între Valeria și Raluca a pornit o ceartă în platou, fiecare adresând cuvinte grele. 

Valeria este concurenta care l-a scos din sărite pe Maurice: " Te dai Arsenie Boca cu mine?"

Note: Cătălin Botezatu – 1; Raluca Bădulescu – 5; Maurice Munteanu - 1.

Update 8: A urmat Alexandra. Show-ul ei nu a impresionat pe nimeni, motiv pentru care a fost apăsat Butonul roșu

Note: Cătălin Botezatu – 1; Raluca Bădulescu – 2; Maurice Munteanu - 1.

Concurenta nu a luat niciodată note așa de mici. 

Update 7: Irina este concurenta cu numărul 7 din această ediție. După show-ul din platou, Raluca Bădulescu a exclamat: "Bravo, Irina!". Maurice a luat foc la vederea unui articol vestimentar purtat de Irina. Blana cu fermoar nu trebuie să fie în garderoba unei femei, este de părere juratul. Iar lui Botezatu, totul i s-a părut vulgar!

Note: Cătălin Botezatu – 5; Raluca Bădulescu – 4; Maurice Munteanu - 5.

Update 6: Pe scenă a urcat Corina. Momentul ei nu a avut parte de un feedback pozitiv din partea colegelor, care au declarat că au obosit să o mai vadă în emisiune. În schimb, ținuta concurentei i-a impresionat pe jurați, Maurice declarând că este cea mai bună de până acum. Cu toate acestea, atitudinea sfidătoare a Corinei a depunctat-o.

Note: Raluca Bădulescu – 3.

Update 5: A cincea concurentă este Elena. Raluca Bădulescu a apăsat Butonul roșu, momentul fiind mai mult decât plictisitor! Vestimentația Elenei este aspru criticată, fiind comparată cu un păun. 

Note: Cătălin Botezatu – 2; Raluca Bădulescu – 2; Maurice Munteanu - 2.

Update 4: După numărul Nadinei, a urmat Cristina, care a oferit scene fierbinți în platou. Numărul concurentei nu l-a impresionat deloc pe Maurice, care a criticat-o dur: "Ce e cu fețele astea?!". Nici Botezatu nu s-a lăsat mai prejos, catalogând ținuta Cristinei "ieftină".

Note: Cătălin Botezatu – 1; Raluca Bădulescu – 1; Maurice Munteanu - 1.

Update 3: A urmat Nadina, într-o rochie strălucitoare, de culoarea gheții, însă momentul, aproape inexistent, nu s-a ridicat la așteptările juraților. Concurenta s-a contrazis cu Raluca Bădulescu, din cauza unei afirmații care a enervat-o pe jurată. Atitudinea Nadinei lasă de dorit: "Ai început să ai arfe".

Note: Cătălin Botezatu – 1; Raluca Bădulescu – 2; Maurice Munteanu - 1.

Update 2: A doua concurentă care urcă pe scenă este Raluca. Ținuta concurentei este sexy și-i pune în evidență silueta. La un moment dat, Ralucăi i s-a rupt breteaua de la sutien, fapt care a încins imaginația juraților. 

Note: Cătălin Botezatu – 4; Raluca Bădulescu – 5; Maurice Munteanu - 2.

Update 1: Bianca a fost concurenta ce a deschis Gala de sâmbătă seară. Bianca a spart gheața, apariția ei este una senzațională.

Ținuta Biancăi nu a fost pe placul lui Maurice. Note: Cătălin Botezatu – 4; Raluca Bădulescu – 4; Maurice Munteanu - 3.


BRAVO, AI STIL, 23 martie 2019. Gala săptămânii ne prezintă conceptul SEXY GLAM, o provocare maximă pentru tinerele concurente. Toată lumea așteaptă un spectacol plin de suspans!

BRAVO, AI STIL, 23 martie 2019. Adrenalină, suspans, laude, lacrimi, de toate acestea vor avea parte concurentele de la "Bravo, ai stil!". 

BRAVO, AI STIL, 23 martie 2019. În fiecare săptămână se va organiza câte o gală live unde o concurentă va părăsi emisiunea "Bravo, ai stil!". La fel se va întâmpla și în această seară, când fanii emisiunii trebuie să accepte că poate chiar preferata lor va părăsi emisiunea de fashion de la Kanal D!

BRAVO, AI STIL, 23 martie 2019. Rămâneți pe DCNews pentru a afla informații cheie din Gală, precum și ce concurentă va părăsi competiția sâmbătă seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel