„Bravo, ai stil”, 2 februarie ELIMINARE. Botezatu: Sunt revoltat!

BRAVO, AI STIL
BRAVO, AI STIL

„Bravo, ai stil”, 2 februarie 2019. În Gala de sâmbătă seară a emisiunii „Bravo, ai stil”, difuzată la Kanal D, o concurentă a părăsit competiția.

Update 13: Valeria, Bianca, Ilinca și Nadina au fost propuse spre eliminare. Bianca a fost salvată în urma notelor obținute în Gală. Au urmat emoții mari! Una dintre concurente a fost salvată în urma clasamentului stelelor obținute pe parcursul săptămânii. Astfel, cu șapte stele, Nadina a fost salvată.

Ulterior, în urma voturilor telespectatorilor, Nadina și Bianca au fost cele mai votate concurente. „Valeria și Ilinca nu merită să plece! Sunt revoltat! Nu se poate așa ceva", a spus Cătălin Botezatu. La un moment dat, Valeria a izbucnit în lacrimi.

„În seara aceasta, dintre Ilinca și Valeria, concurenta eliminată, conform voturilor telespectatorilor, este Ilinca, 11,6 la sută. Valeria, te felicit", a spus Ilinca Vandici.

Update 12: Valeria, deși nu se simțea prea bine, a revenit în platou. De menționat că este propusă pentru eliminare. A fost punctată astfel:

Raluca Bădulescu 2
Cătălin Botezatu 3
Maurice Munteanu 1
Andreea Bănică 3

Update 11: A urmat Bianca, care deja are o propunere de eliminare. A fost însoțită în momentul ei de Gigel Frone, un fost participant la emisiunea „Românii au talent". I-a purtat noroc, primind următoarele note:

Raluca Bădulescu 5
Cătălin Botezatu 5
Maurice Munteanu 4
Andreea Bănică 5

Update 10: Alina a fost notată cu 2 de Cătălin Botezatu și cu 4 de ceilalți jurați.

Update 9: Alexandra a primit următoarele note:

Raluca Bădulescu 4
Cătălin Botezatu 1
Maurice Munteanu 1
Andreea Bănică 2

Update 8: „Chiar a transmis ceva: emoție", a spus Andreea Bănică după momentul Corinei.

Raluca Bădulescu 4
Cătălin Botezatu 2
Maurice Munteanu 3
Andreea Bănică 4

Update 7: Nici Monica nu a primit note mai bune:

Raluca Bădulescu 1

Cătălin Botezatu 1
Maurice Munteanu 2
Andreea Bănică 1

Update 6: Pe scenă a urmat Nadina. Cătălin Botezatu a întrerupt momentul artistic al concurentei. „Ăsta e latino și nu știu eu?", a spus juratul, care, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, au notat-o cu 1. Andreea Bănică i-a dat 2.

Update 5: După momentul Dianei, Ilinca Vandici a anunțat că Valeria este la spital.

Update 4: Raluca Bădulescu a apăsat butonul roșu la momentul Dianei. „Aceasta nu este o ținută", i-a spus Cătălin Botezatu. Toți cei patru jurați i-au dat nota 1! „Eu chiar îmi susțin ținuta", a spus concurenta după jurizare.

Update 3: A urmat Irina. Muzică și dans sunt cuvintele care descriu momentul ei din Gală.

A primit următoarele note de la jurați:

Raluca Bădulescu 4
Cătălin Botezatu 5
Maurice Munteanu 3
Andreea Bănică 5

Update 2: Ilinca a deschis Gala de sâmbătă. Nu i-a impresionat pe jurați, primind 1 de la Maurice Munteanu, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. A reușit să "smulgă" un 4 de la Andreea Bănică.

Update 1: Ilinca Vandici a anunțat, la începutul emisiunii, că o concurentă va părăsi competiția.

„Bravo, ai stil”, 2 februarie 2019. În Gala „Bravo, ai stil!", difuzată sâmbătă, 2 februarie, la ora 23:00, la Kanal D, concurentele emisiunii sunt tot mai hotărâte să îi cucerească pe jurați, în una dintre cele mai spectaculoase ediții, cu o temă cu totul specială, „Latino".

„Bravo, ai stil”, 2 februarie 2019. Nu vor lipsi nici momentele dramatice. Una dintre concurente ajunge din platoul emisiunii direct la spital. Lipsa Valeriei din platou ridică semne de întrebare printre concurente. În Gala din această seară, Ilinca Vandici elucidează misterul.

„Bravo, ai stil”, 2 februarie 2019.  Dacă starea de sănătate a concurentei se va ameliora și va reuși Valeria să ajungă în platoul emisiunii veți putea afla urmărind Gala „Bravo, ai stil!". Rămâneți și pe DCNEWS.RO pentru a afla ce se va întâmpla și dacă o concurentă va fi eliminată.

VEZI ȘI: Zodia care va avea un AVANTAJ. Îi ia în surprindere pe toți

VEZI ȘI: EXATLON România, 2 februarie. BĂTĂLIE EPICĂ între Războinici și Faimoși - live



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel