”BRAVO, AI STIL!”, 16 martie ELIMINARE. Botezatu, nervos: Ieși afară din studio!

BRAVO, AI STIL, 16 martie 2019. Gala emisiunii „Bravo, ai stil”, difuzată sâmbătă, la Kanal D, a venit cu provocări. De asemenea, o concurentă a părăsit competiția.

Update 11: În urma notelor primite sâmbătă, Valeria s-a clasat pe primul loc, iar pe ultimul Cristina, care avea protecție. Andreea, Raluca, Alexandra și Irina au ajuns în fața jurațiilor, trecând prin emoțiile eliminării. Prima concurentă salvată a fost Irina. Datorită stelelor obținute în această săptămână, Raluca a fost la rândul ei salvată.

„În această seară, concurenta care părăsește competiția este Andreea, doar 4 la sută. Îmi pare tare rău, Andreea. Îți doresc mult succes în continuare", a spus Ilinca Vandici.

Update 10: Valeria a fost concurenta care a încheiat Gala. Momentul ei a fost apreciat de toți jurații. A luat 5, nota maximă, pe linie.

Update 9: A urmat Alexandra. Corina i-a comentat ținuta. De aici până la o discuție aprinsă a mai fost un singur pas. „Jurați subiectiv" a spus Corina. „Ce vrea să însemne obervația asta, Corina? Te-am auzit mai devreme ce ai bombănit. Măi, Corina, uite care este treaba: tu nu ești Dumnezeul modei (...) De ce să mă obligi pe mine să îmi placă ceea ce faci tu?", îi spune Raluca Bădulescu. Cătălin Botezatu a intervenit și a rugat-o insistent pe Corina să părăsească platoul. „Domnișoară, afară! Nu ai voie să te adresezi unui jurat așa! Noi avem voie să vă jurizăm. Ne-ai insultat inteligența cu acest moment penibil, drept pentru care te rog să părăsești platoul. (...) Ieși afară din studio!", a spus nervos Cătălin Botezatu. Ulterior, concurenta a părăsit platoul, iar Alexandra a fost notată.

Note: Maurice Munteanu - 1; Alina Eremia – 3; Raluca Bădulescu – 3; Cătălin Botezatu – 1.

Update 8: Irina s-a bucurat după nota 5 obținută din partea unui jurat.

Note: Maurice Munteanu - 4; Alina Eremia – 4; Raluca Bădulescu – 3; Cătălin Botezatu – 5.

Update 7: După apariția Corinei în Gală, Cătălin Botezatu nu a fost deloc impresionat.

Note: Maurice Munteanu - 4; Alina Eremia – 4; Raluca Bădulescu – 2; Cătălin Botezatu – 1.

Update 6: A urmat Elena. „Doamne ferește" a spus o concurentă după ce Elena a primit 5 de la Cătălin Botezatu.

Note: Maurice Munteanu - 2; Alina Eremia – 3; Raluca Bădulescu – 4; Cătălin Botezatu – 5.

Update 5: „Nu ai o ținută de primăvară", i-a spus Cătălin Botezatu Cristinei. „Zero nu putem să dăm", a zis și Raluca Bădulescu. Concurenta a primit nota 1 de la toți jurații.

Update 4: Părerile juraților cu privire la Nadina au fost împărțite.

Note: Maurice Munteanu - 1; Alina Eremia – 1; Raluca Bădulescu – 4; Cătălin Botezatu – 4.

Update 3: A urmat Andreea. „Note micuțe" a remarcat Ilinca Vandici, după ce concurenta nu a reușit să impresioneze jurații.

Note: Maurice Munteanu - 1; Alina Eremia – 2; Raluca Bădulescu – 2; Cătălin Botezatu – 1.

Update 2: După ce Bianca a primit note foarte bune, ridicând astfel așteptările juraților, pe scenă a urmat Raluca.

Note: Cătălin Botezatu – 2 ; Raluca Bădulescu – 4; Maurice Munteanu - 4; Alina Eremia – 4.

Update 1: Bianca a fost concurenta ce a deschis Gala de sâmbătă seară.

Note: Cătălin Botezatu – 4; Raluca Bădulescu – 5; Maurice Munteanu - 5; Alina Eremia – 5.

--------

BRAVO, AI STIL, 16 martie 2019. În Gala de sâmbără seară, Corina îi șochează pe jurați cu afirmațiile și reproșurile cu privire la modul în care este comentat și notat momentul pus în scenă de aceasta. Conflictul ia amploare, Raluca Bădulescu fiind primul jurat care o va pune la punct pe Corina. „Ce vrea să însemne obervatia asta, Corina? Te-am auzit mai devreme ce ai bombănit. Măi Corina, uite care este treaba: tu nu ești Dumnezeul modei (...) De ce să mă obligi pe mine să îmi placă ceea ce faci tu?", spune, enervată, Raluca Bădulescu.

BRAVO, AI STIL, 16 martie 2019. Cătălin Botezatu intervine rapid în discuția aprinsă între concurentă și Raluca Bădulescu, rugând-o insistent pe Corina să părăsească platoul.

BRAVO, AI STIL, 16 martie 2019. Rămâneți pe DCNews pentru a afla informații cheie din Gală, precum și ce concurentă va părăsi competiția sâmbătă seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel