Brad de Crăciun de 28 de metri într-un oraş din România

Un brad înalt de 28 de metri, bătrân de 85 de ani, a fost montat vineri, în Piaţa Sfatului din Braşov, urmând să fie împodobit zilele următoare pentru Sărbătorile de iarnă.

Bradul, provenind din pădurile Regiei Publice Locale Kronstadt, de la Vama Buzăului, are o înălţime de 28 de metri din care 25 de metri deasupra solului, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Conform acestuia, pregătirile pentru Sărbătorile de iarnă au început de mai bine de două săptămâni. Au fost montate perdele luminoase pe principalele străzi din centrul istoric, iar Casa Sfatului şi stâlpii de iluminat din Piaţa Sfatului, str.Mureşenilor, Eroilor, Michael Weiss şi Apollonia Hirscher au fost împodobite cu ornamente luminoase.

În premieră, în acest an va fi împodobit un brad şi în Poiana Braşov, lângă Centrul de Agrement şi Divertisment. Programul 'Braşov-oraş din poveste' se va desfăşura în perioada 6 decembrie 2017-14 ianuarie 2018, aprinderea iluminatului festiv fiind programat pentru seara zilei de 6 decembrie, de la ora 17.30.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel